SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
13. Øíjen 2024, 07:48

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.  (Zobrazeno 38072 x)
OldøichMládek
Anonym
« Odpovìï #30 v: 20. Èervenec 2007, 21:21 »

V¹e funguje pøes WiFi jak má.  Mrknutí
ulo¾ena
køeèek™
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Nokia N8
Pøíspìvkù: 1135

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #31 v: 20. Èervenec 2007, 21:29 »

a papá wifi hodnì baterku?
ulo¾ena
SkyHawk007
U¾ivatel
Telefon: P1i + K750i
Pøíspìvkù: 305

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #32 v: 20. Èervenec 2007, 21:43 »

papá, a jak mu chutná! Cheesy

sorry nemohl jsem si pomoct!  Grin
ulo¾ena

Sony Ericsson P1i silver black
Sony Ericsson K750i Oxidized Black
HPM-82+sennheiser CX300 & MXE-60

Kdo má smarta tak sem -> http://se-tuning.cz/viewtopic.php?p=79695
OldøichMládek
Anonym
« Odpovìï #33 v: 21. Èervenec 2007, 09:02 »

Kdy¾ jsem zkou¹el Agile pøes WiFi tak za hodinu komunikace si telefon vzal 6% baterie, vèera ale Martin Vagner nechal WiFi zapnutou a za nìjaké 4 hodiny bez pou¾ívání byl telefon vyèerpán, zùstalo 11%. Navíc byl v bra¹nièce a po vyndání se málem nedal dr¾et v ruce jak byl horký, tak¾e nezapomínejte vypínat WiFi kdy¾ dáváte telefon nìkam do uzavøeného prostoru.
ulo¾ena
komunista
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500
Pøíspìvkù: 276

Zobrazit profil
« Odpovìï #34 v: 21. Èervenec 2007, 10:06 »

Horký? To asi není dobrý ne? To abych se ho bál nosit v kapse ne? A jen 4h? A baterka byla v háji? Není to nìjak málo? Tìch 6% beru to je normálka ale 4! No nevim ¾ádnej zázrak? A co jinak výdr¾, pøi normálním pou¾ívání? Napø. obèasná poslouchíní mp3, pou¹tìní videa, volání, pár sms... no prostì samé bì¾né vìci! Jak dlouho vydr¾í? A co RAM nezmen¹uje se po del¹ím pou¾ívání? (vim, ¾e jí má hodnì ale docela by mì to zajímalo)
ulo¾ena
pavel14
U¾ivatel
Telefon: SE K750i
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #35 v: 21. Èervenec 2007, 11:02 »

Zkouseli jste p1i jako navigaci s bt modulem a jde to vubec?

Dik za odpoved.
ulo¾ena
OldøichMládek
Anonym
« Odpovìï #36 v: 21. Èervenec 2007, 11:10 »

Horký byl ale hlavnì proto ¾e jsem jel v autobuse kde bylo horko a telefon byl v malém batù¾ku kde byl natìsno s ostatními vìcmi a nemìl se tedy jak ochlazovat, samozøejmì nezahøíval WiFi modul ale baterie která mìla vysoký odbìr energie.

a ty 4 hodiny jsou pouze mùj odhad, MArtin si samozøejmì telefon testoval naplno.

Jinak výdr¾ je dobrá, lep¹í ne¾ u pøedchozích UIQ 3.0 telefonù. Kdy¾ ji pou¾ívám teï víc proto¾e ji testuji tak 2 dny, W950i mi vydr¾í podobné pou¾ívání (nemá WiFi, tak¾e s WiFi by to bylo je¹tì ménì) tak den a pùl.

Ano, navigace s BT GPS modulem neni problém, v¹e funguje jak má  Mrknutí
ulo¾ena
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #37 v: 21. Èervenec 2007, 11:19 »

U¾ jsem si øikal ¾e by se jen tak zahøíval! Tohle beru! Tak to je dobrý den a pùl! Moje péèko doká¾u vycucat za jeden den! Ale to jen obèas to musim mít na nìj èas od rána do veèera! Jo docela by mì zajímala rychlost wordu a excelu? Jestli pøi psaní del¹ích txtù se spomaluje rychlost psaní? A jak rychle se naèítají vìt¹í soubory?
ulo¾ena
OldøichMládek
Anonym
« Odpovìï #38 v: 21. Èervenec 2007, 12:38 »

Zkusil jsem Word 1 MB s obrázky a za 5 sekund byla aplikace spu¹tìna a soubor naèten a otevøen!!

To stejné s White Paperem k P1i který ma 2,5 MB!!

U Excelu stejné. Paráda, chválím. Spomalení ¾ádné ani pøi psaní.
ulo¾ena
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #39 v: 21. Èervenec 2007, 13:03 »

A co PDF zkou¹el jsi? Já si v péèku obèas ètu òáký èasáky a docela mì ¹tve ta doba naèátíní kdy¾ je na stránce velký obrázek! Je to u P1i lep¹í? Jo a co displej ,u¾ jsi ho kloudnì vyzkou¹el na pøímém sluníèku? Jestli je opravdu tak dobøe èitelný?
ulo¾ena
pavel14
U¾ivatel
Telefon: SE K750i
Pøíspìvkù: 6

Zobrazit profil
« Odpovìï #40 v: 21. Èervenec 2007, 13:38 »

sice to sem nepatri ale zeptam se

nekde sem cetl ze SE pracuje na vylepsene verzi P1i s vestavenoou GPS je to pravda?
ulo¾ena
OldøichMládek
Anonym
« Odpovìï #41 v: 21. Èervenec 2007, 13:57 »

White Papery jsou v PDF formátu, tak¾e to platilo k tomu. Omlouvám se ¾e jsem to nenapsal pøesnìji. Byl to 2,5 MB PDF soubor a za pár sekund otevøen a vykreslen, paráda.

V tom Wordu se v¹ak nezobrazují obrázky, bohu¾el.

Displej je mnohem lépe èitelný ne¾ tomu bylo døíve u P990i a M600/W950i. Zøejmì se najde nìjaký telefon s je¹tì lep¹í èitelností, ale na dotykový displej je to opravdu paráda.

2 pavel14: to netu¹íme, zatím bych tuto informaci nebral vá¾nì. Fanou¹ci napí¹í cokoliv.

http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=467 Odkaz na fotogalerii screenù displeje.

http://galerie.semania.com/thumbnails.php?album=455 Fotografie poøízené Pé jednièkou.
« Poslední úprava: 21. Èervenec 2007, 14:55 od Oldøich Mládek » ulo¾ena
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #42 v: 21. Èervenec 2007, 15:25 »

Já vím ¾e white papery jsou v PDF! Ale ty mì moje péèko taky otevøe velice rychle! Ale jakmile má otevøít èasopis o velikosti kolem 30 mega tak mu to trvá o nìco déle! Klidnì i 15-20 sec! Tak obrázky vem èert! Sice by bylo fajn kdyby to zobrazovalo i je ale...
A co excel zvládá slo¾itìj¹í vzoreèky a tabulky? No doufám, ¾e je to v¹e na co jsem se chtìl zeptat! Pomalu se mi zdá, ¾e se tu ptám jen já!
ulo¾ena
OldøichMládek
Anonym
« Odpovìï #43 v: 21. Èervenec 2007, 15:46 »

Tak zrovna 30 MB PDF nemám a to si myslím ¾e bude stejné rychlostnì a vùbec bych to tomu telefonu nezazlíval, pøecijenom nemá to výkon jako PC a ani to není urèeno pro práci s tak velkými soubory.

Co se týèe Excelu tak na základní vìci to postaèuje, grafy bohu¾el chybí. Základní funkce jsou bez problémù, nìjaké slo¾itìj¹í vzrorce bych ale neèekal.
ulo¾ena
YAMATO
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 538

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #44 v: 21. Èervenec 2007, 15:48 »

K PDF...pokud mám nìjakou publikaci v PDF, tak obrázky nejdou? Nebo jen u Wordu?
ulo¾ena

Kdy¾ zmizí¹, tak bude¹ zmizelej, jinak tì zmizím já.
Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 9
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Testujeme Sony Ericsson P1i, ptejte se.
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 19 dotazù.