SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
20. Červenec 2019, 03:59

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatní (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Změňte si indikátor signálu a baterie
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Změňte si indikátor signálu a baterie  (Zobrazeno 68500 x)
figycom
Anonym
« Odpověď #135 v: 15. Duben 2009, 16:31 »

Ale nema pametovku Roll Eyes
uložena
321654
Anonym
« Odpověď #136 v: 15. Duben 2009, 17:05 »

Ale decko tam na tu 4gb flash paměť;-)
uložena
Lamák
Uživatel
***
Telefon: SE w950i
Příspěvků: 9


Zobrazit profil
« Odpověď #137 v: 15. Duben 2009, 17:20 »

Máš odemknutyho smarta? Neměl by to byt problém
nemám




vyřešeno - přes kabel(rychlý přenos souborů) to jde


edit: horší to asi bude až se něco pokazí a mobil nepůjde spustit  Smajlík
« Poslední úprava: 15. Duben 2009, 17:30 od Lamák » uložena
manulka.cz
Anonym
« Odpověď #138 v: 31. Srpen 2009, 11:55 »

když si ty indikátory vyzkouším na kartě, přes složku Resources atd. jak tady popisujete a když budou fakčit, tak už to není takové riziko, když to dám do Z:/RESOURCES/ZSBLIB/ZSBLIB.MBM?? a co vlastně ten soubor ZSBLIB.rsc, co vlastne obsahuje??  Shocked
uložena
flai
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 224


Zobrazit profil
« Odpověď #139 v: 31. Srpen 2009, 12:56 »

na Z-etko to neprekopirujes (asi) a navic neni proc kdyz uz tak to dej na C-cko (protoze na Z-etku je to original a bude se hodit kdyz to budes chtit dat z5)
uložena
manulka.cz
Anonym
« Odpověď #140 v: 31. Srpen 2009, 19:21 »

jasny, jenze na C je sice slozka Resources, ale je tam jenom složka zsblib a tam neni vubec soubor zsblib.mbm ale zsblib.r25. co s tiim??  Sad v G900 totiz jeste pametovku nemam a cetla jsem kdyz se to da na pametovku ze to rade lidi vybiji rychleji baterku... je na tom neco pravdy???
uložena
flai
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 224


Zobrazit profil
« Odpověď #141 v: 01. Září 2009, 11:13 »

to nevadi ze tam ten soubor neni
uložena
manulka.cz
Anonym
« Odpověď #142 v: 01. Září 2009, 20:50 »

ok  Smajlík a když to zkusím nejdřív přes pamětovku, abych mela jistotu, že to nebude riskantní, a indikátory budou v pohodě chodit. můžu to pak bezstarosti hodit na Cčko, s tim že s tím nebudou žádné problémy??  Mrknutí
uložena
flai
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 224


Zobrazit profil
« Odpověď #143 v: 02. Září 2009, 12:37 »

to ti tu nikdo nerekne to musis odskouset  Mrknutí
uložena
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #144 v: 02. Září 2009, 20:27 »

Nikdo tu s tím zaím žádný problém neměl, ale pokud to chceš často měnit je lepší to mít na D:. Jo a s tou baterkou je to totální krav--a, rozhodně se nevybíjí víc.
uložena

arxeiss
Uživatel
***
Telefon: SE G900
Příspěvků: 17


Zobrazit profil
« Odpověď #145 v: 13. Říjen 2009, 19:33 »

Změnil jsem si indikátory. Stáhl jsem si i originál a porovnal jestli všechny hodnoty jsou stejné. 2 ikonky byly prohozené, tak jsem si je přehodil a uložil. Ale i tato nepatrná změna způsobila že původní soubor měl 30kB a můj pouze 24kB tak jsem to nahrál do mobilu a stalo se to že po restartu mi to ukazovalo ne obrázek ale tu masku. Nechápu co to má být. Když jsem ten svůj otevřel v MBMTools tak to se zobrazilo normálně ale v mobilu ta maska a ne výplň.

Edit:\\ Velikost se zvětší i když nic neupravím, pouze otevřu a uložím. Když jsem neměnil ty ikonky a nahrál jsem do mobilu přímo stažený tak to jelo OK.
« Poslední úprava: 13. Říjen 2009, 19:57 od arxeiss » uložena
flai
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i
Příspěvků: 224


Zobrazit profil
« Odpověď #146 v: 14. Říjen 2009, 14:36 »

tak to mas mozna spatnou masaku nebo mas prohozenou masku za obrazek
uložena
arxeiss
Uživatel
***
Telefon: SE G900
Příspěvků: 17


Zobrazit profil
« Odpověď #147 v: 14. Říjen 2009, 14:55 »

Tak ani jedno. Je to divné ale i když originál jel, a já ho pouze otevřel a uložil tak to nešlo. Některé obrázky byly Monochrome 8bpp i když nebyly maska. Když jsem je změnil tak mi pak jel ten můj i originál. Teď už jenom vyřešit proč se mi nezvětšují ikony v menu a budu spokojen.
uložena
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #148 v: 15. Říjen 2009, 14:12 »

To těch mbm souborů musíš dát tři různý velikosti toho obrázku. 16*16 42*42 a 64*64 px.
uložena

arxeiss
Uživatel
***
Telefon: SE G900
Příspěvků: 17


Zobrazit profil
« Odpověď #149 v: 15. Říjen 2009, 15:38 »

To jsi asi myslel to menu že? Jsem to zase blbě napsal  Angry Ony jsou malé a po najetí se zvětší. Já jsem ale dělal podle toho návodu aby byly velké i bez najetí ale to nepomohlo. Ale konec OT, to by se asi mělo řešit v daném tématu.
Díky za pomoc.

Edit: NECITUJ předchozí příspěvek! Viz pravidla fóra.
« Poslední úprava: 15. Říjen 2009, 16:19 od VaRo » uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 8 9 [10] 11
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Ostatní (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Změňte si indikátor signálu a baterie
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.029 sekund, 18 dotazů.