SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
25. Červen 2022, 23:55

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem so zalohovanim P990i - Jednotni schranka
Strana: 1 2 3 4 [Vše]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem so zalohovanim P990i - Jednotni schranka  (Zobrazeno 18906 x)
martinm
Uživatel
***
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« v: 17. Červen 2007, 18:28 »

Chcel by som sa poradit, v poslednej dobe mi nefunguje zalohovanie na P990i ked vyberiem v moznostiach zalohovania polozku Jednotni schranka. Neviete co to znamena? Co je to za polozku?
uložena
doktor27
Uživatel
***
Telefon: SE P990i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 02. Srpen 2007, 17:22 »

Zdravím,

Som vlastníkom SE P990i, a mám problém so zálohovaním, pri spustení zálohovania, mi po chvíli vyhlási chybu, že zálohovanie bolo prerušené mobil. telefónom. Skúšal som to opakovať viackrát s rovnakým výsledkom. Čítal som že aj ostatní úžívatelia majú problém so zálohovaním. Podarilo sa to niekomu vyriešiť?

Okrem toho mám problém s tým, že ked píšem sms..a nepošlem ju a uložím medzi konceptami...Následne otvorím koncepty, mi vyhlási že žiadna správa v konceptoch nie je.


Ďakujem za odpoveď.

Majte sa!

doktor27
uložena
nwagner
Uživatel
***
Telefon: 00421907615151
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Srpen 2007, 19:23 »

clovece mam rovnaky problem . pisal som aj na fora - ziadna rada - SonyEricson support - mam si dat novu verziu synchro sw aj preplacnut aj fw .. TO VSETKO SOM UZ UROBIL A NIC .. ludia POMOZTE NAM ..
uložena
Qbi-C
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i, K800i
Příspěvků: 22



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Říjen 2007, 09:14 »

ja mam take problem se zalohovanim sve P1 via PC suit.. pri spusteni zalohovani se mi restartuje telefon (coz je v poradku, neb to tak ma byt). nasledne mi ale po nekolika minutach vyskoci hlaska "telefon nereaguje" nebo tak neco a zalohovani se zastavi...

vsechno mam nastavene korektne, neb jeste minuly tyden mi zalohovani fungovalo bezchybne. v soucasne dobe mi funguje naplno synchronizace, aktualizace casu, prohlizeni mobilu via pruzkumnik atd. atd., jen ta zaloha via PC suit nikoli... Sad Sad Sad
uložena

SE P1i, FW: R9H004
SE K800i, FW: R1JG001
SE K750i, FW: R1CA021



YAMATO
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 538



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 30. Říjen 2007, 10:39 »

Také tento problém řeším. Řešením by mělo být nezálohovat aplikace nebo, pokud je potřeba je zálohovat, jich nemít nainstalováno přehnaně moc. Pomohlo to...na čas. Jenže po nějaké době, ačkoliv jsem množství aplikací ještě redukoval, to opět začalo zlobit. A zálohování aplikací je pro mě dost podstatné, čili první část rady je pro mě nepoužitelná...ale jestli to nepůjde, tak mi stejně nic jiného nezbyde  Angry
uložena

Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
VaRo
Anonym
« Odpověď #5 v: 30. Říjen 2007, 13:20 »

To je to, o čem už jsem se již výše zmiňoval a rozčiloval se s tím už u M600-ky. Váš problém se stále (nyní už s P1i) týká i mne. Čekal jsem na nějakou novou verzi PC Suitu pro smarty, která by to řešila, ale... stále je ke stažení jen verze 1.3.22. Záloha neproběhne korektě, resp. neproběhne vůbec, protože telefon ukončí komunikaci, pokud máte zaškrtnuté zálohování aplikací jiných výrobců a jednotnou schránku. Pokud tyto vyškrtnete, záloha proběhne, ale stačí snad okleštěná záloha kalendáře, kontaktů, mutlimédií v Pčku, kalendáře a poznámek? No lepší něco, než nic, řeknete si možná. Největší fór ale je, že se mi už povelo i to, že kompatní záloha vyjímečně proběhla celá korektně (vč.aplikací jiných výrobců i jednotné schránky), následná obnova dat se ale pak nikdy nezdařila... je to hra nervů... Asi nechtějí, aby si uživatelé moc často aktualizovali svůj firm ve smártu?...  Undecided 
« Poslední úprava: 30. Říjen 2007, 13:21 od VaRo » uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Říjen 2007, 13:33 »

Rovněž já mohu potvrdit, chtěl jsem před nahráním fw udělat zálohu a nešlo to - viz výše. Takže jsem alespoň uložil kontakty atd. a použil k obnově starší zálohu. Jde mi pochopitelně hlavně o zálohu nastavení, neb na rozdíl od "hloupých" telefonů se u Smartů vše při přehrání FW "dokonale" vrátí do stavu při koupi.  Angry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
alternativ
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Touch Pro
Příspěvků: 56



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 30. Říjen 2007, 14:15 »

U me zaloha probehla korektne a nasledna obnova taky, ale jen do te doby, nez se zapnul telefon. Hned naskocila hlaska jestli chci aplikaci nainstalovat znovu a kdyz jsem dal ano, tak to napaslo, ze chybi instalacni soubory a kdyz jsem zrusil dotaz, tak se to po nejake chvili ptalo znovu. To se delo u kazde nainstalovane aplikace  Undecided Takze priste aplikace nezalohuju a radsi si je pak nainstaluju znova, coz jsem pak stejne musel udelat.
uložena

Sluchatka Sony DR-BT21G!
Qbi-C
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i, K800i
Příspěvků: 22



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 30. Říjen 2007, 16:05 »

budu uprimny - jsem rad, ze v tom nejsem sam  Grin

kazdopadne, ted jeste zjistuji, ze se mi nekorektne synchronizuji ukoly.. v nastaveni PC suitu mam, aby se mi nahravaly do telefonu jen ukoly cekajici na vyrizeni. k dnesnimu dni vse probihalo v poradku, ale cca pred hodinou se mi v telefonu smazaly ukoly potrebne k dokonceni, ale v PC naopak zustaly - stejna situace se mi deje pri synchronizaci s poznamkama - kalendar jako jediny synchronizuje v poradku.. nechapu, v cem je problem.. skoda.. Sad
« Poslední úprava: 30. Říjen 2007, 16:11 od Qbi-C » uložena

SE P1i, FW: R9H004
SE K800i, FW: R1JG001
SE K750i, FW: R1CA021



Woody33
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: 1: HTC HD2, 2: SE M600, 3:SE W580i
Příspěvků: 146



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 31. Říjen 2007, 14:03 »

mna trapi to ze neviem cim zalohovat do PC sms s mobilu vobec da sa to niecim ?
uložena

MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 31. Říjen 2007, 19:06 »

V normálním founu přes MPE, ale ve smartu nevím?!  Undecided, taky by se mi to hodilo!
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
Qbi-C
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i, K800i
Příspěvků: 22



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 01. Listopad 2007, 09:10 »

taky me to stve.. predevsim kvuli synchronizaci a zalohovani jsem si P1 poridil.. ted zvazuji, ze pokud se tyto problemy nejak nevyresi, tak vyndam k800i z supliku a bude po starostech.. s tou problemy se synchronizaci a zalohovanim problemy nebyly.. Sad
uložena

SE P1i, FW: R9H004
SE K800i, FW: R1JG001
SE K750i, FW: R1CA021



alternativ
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Touch Pro
Příspěvků: 56



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 01. Listopad 2007, 09:41 »

Obavam se,ze si budeme muset pockat na novou verzi PC Suite. Ta uz mi mozna pude i nainstalovat Cry
uložena

Sluchatka Sony DR-BT21G!
TTK
Uživatel
***
Příspěvků: 23


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 01. Listopad 2007, 16:30 »

Chcel by som sa poradit, v poslednej dobe mi nefunguje zalohovanie na P990i ked vyberiem v moznostiach zalohovania polozku Jednotni schranka. Neviete co to znamena? Co je to za polozku?

Stejnej problém, vždy hodí hlášku "odpojeno zařízením" Mě prostě nefunguje zálohování vůbec.
uložena
sharkes
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 128



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 01. Listopad 2007, 21:10 »

je to o komunikacii. Ak ti nejde zalohovanie asi mas chyby vo WIN skus uninstal/instal az po fresh copy WIN ked to ide ostatnym musi to ist aj tebe Mrknutí
uložena
YAMATO
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 538



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #15 v: 01. Listopad 2007, 23:02 »

Nechci rejpat, ale zálohování dělá u UIQ problémy až příliš mnoha lidem...ten soft by prostě potřeboval zlepšit.
uložena

Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
sharkes
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 128



Zobrazit profil
« Odpověď #16 v: 02. Listopad 2007, 20:56 »

zalohovanie moze robit problemy ale mne zatial nie a to mam UIQ2---3 uz 4 roky ked mam problem obnovim staru zalohu win a ide to V tycho casoch ked mame PC zapojene v kuse na nete sa uz nicomu necudujem
uložena
TTK
Uživatel
***
Příspěvků: 23


Zobrazit profil
« Odpověď #17 v: 03. Listopad 2007, 12:10 »

Taky mi nefunguje. Je ale zajímavé, že 1 pokus z 10 se to chytne a záloha proběhne korektně. Kdo to má ale pořád zkoušet.  Angry
uložena
VaRo
Anonym
« Odpověď #18 v: 04. Listopad 2007, 20:58 »

Hrál jsem si dnes s XS++ a decostumizoval své Pčko (koho to zajímá, více se může dozvědět zde: http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=6714&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=b3596d43371e9e3dba78beb6b7afd5b1), pak jsem si přes SEUSII GW1 natáhl aktuální firm a ejhle, kompletní záloha Pčka korektně hned na první pokus!  Mrknutí
uložena
Qbi-C
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i, K800i
Příspěvků: 22



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #19 v: 05. Listopad 2007, 08:42 »

ziram jako blazen - upgrade na posledni fw a zaloha probehla bez problemu!

priznam se, ze ale nemam dostatek odvahy zkusit "obnoveni"....  Undecided
uložena

SE P1i, FW: R9H004
SE K800i, FW: R1JG001
SE K750i, FW: R1CA021



VaRo
Anonym
« Odpověď #20 v: 10. Leden 2008, 11:15 »

Tak jsem si stáhnul novou verzi PC Suite pro smárty (1.3.33)



a zkusmo jsem si mrsknul zálohu P1-ky. Světě div se, vše proběhlo jak po másle!





PC Suite můžete stáhnout odsud:
PC Suite for Smartphones 1.3.33
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #21 v: 10. Leden 2008, 12:00 »

Tu jsem si stáhl minulý týden a světe div se! Zase problém, pro změnu ten samý.  Angry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #22 v: 10. Leden 2008, 21:42 »

 Angry Ja som si stiahol tiež túto novú verziu, záloha mi padla a pri pokuse o ďalšiu zálohu  mi na PC vypisuje:
"Nepodarilo sa načítať informácie o zálohe z telefónu. (Operácia zlyhala.)"
Vôbec nejde vytvoriť novú zálohu!! Čo mám robiť?? Cry
uložena

KAMAK
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #23 v: 10. Leden 2008, 23:37 »

Nič, já jsem psal dost ostrý dopis přímo na SE support a čekám odpověď. Můžeš to podpořit, že si budeš rovněž stěžovat na:
[email protected]
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #24 v: 11. Leden 2008, 06:27 »

Já mám taky tenhleten Pc Suite a několikrát jsem už zálohoval i aplikace jiných výrobců a bez problému. Tak nevim no. Smajlík
A vrácení zpět ze zálohy proběhlo v pohodě taky.
uložena

KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #25 v: 11. Leden 2008, 10:47 »

 
Nič, já jsem psal dost ostrý dopis přímo na SE support a čekám odpověď. Můžeš to podpořit, že si budeš rovněž stěžovat na:
[email protected]

 Angry Mne odpovedali z SE aby som spravil: "Obnovenie nastavení z telefonu (Master reset)" a potom sa pokusil o načítanie starej zalohy. Ale moja stara zaloha je tak pol roka stara lebo všetky dalšie skončili neuspechom. Ak spravim obnovu ktore nastavenia a aplikacie budem musiet znova urobiť? Všetky od predchádzajucej zálohy alebo tie ktore boli nainštalovane v pamäti telefonu sa obnovia??  Angry
uložena

KAMAK
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #26 v: 11. Leden 2008, 11:35 »

Udělej následující: Zazálohuj si klasicky na kartu Kontakty, Úkoly a Kalendář, vše přes správce. Potom zkus udělat zálohu přes PC Suite, jen nezaškrtávej Jednotná schránka! a pro jistotu ani aplikace. Pak udělej teprve Master reset a zkus načíst tu původní starou zálohu. Pokud to půjde, tak můžeš zkusit načíst i tadytu novou - nebo rovnou jí. A napiš, jak jsi dopadl. Já jsem se už ptal, co obsahuje ta Jednotná schránka, zatím nepřišla odpověď.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #27 v: 11. Leden 2008, 12:23 »

Udělej následující: Zazálohuj si klasicky na kartu Kontakty, Úkoly a Kalendář, vše přes správce. Potom zkus udělat zálohu přes PC Suite, jen nezaškrtávej Jednotná schránka! a pro jistotu ani aplikace. Pak udělej teprve Master reset a zkus načíst tu původní starou zálohu. Pokud to půjde, tak můžeš zkusit načíst i tadytu novou - nebo rovnou jí. A napiš, jak jsi dopadl. Já jsem se už ptal, co obsahuje ta Jednotná schránka, zatím nepřišla odpověď.

 Angry Bohužial cez PC Suite my nejdie urobiť žiadnu zálohu, stále vyhlasuje že sa nepodarilo načítať informácie o zálohe z telefonu.
Pri zobrazení súborov cez Správcu súborov SE  sa mi zobrazia tri disky C., D: a Z: a neviem najsť Kontakty, Ukoly a Kalendar
 Cry
uložena

KAMAK
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #28 v: 11. Leden 2008, 12:34 »

To máš přímo v aplikacích! Otevři např. kontakty > více > Správce kontaktů >  Zálohovat.  Mrknutí. Toto jde jen u Kalendáře, Úkolů a Adresáře. Zálohuje to na kartu do souboru Jiné, jako Backup.
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #29 v: 11. Leden 2008, 13:14 »

Dnes mi přišla tato zpráva od SE:

Prepacte za nepresnosti ktore sa vyskitli pri spracovani Vasho e-mailoveho dotazu.

Do sekcie "Jednotna schranka" patria vsetky spravy ktore ste obdrzali a mate ulozene v mobilnom telefone.Tato kategoria by so mahla menovat aj ako jednotna schranka prijatych sprav (e-mail,sms,mms...).
Problemom bude zrejme v tom ze niektore spravy ktore chcete zalohovat osahuju prilohy.Alebo mate v telefone priliz vela sprav.
V tomto pripade chyba nebude v nasom programe PC Suite for Smartfones.

S pozdravem,

Judita Goghova
Sony Ericsson Call Center

Takže, chalani chyba je u nás. Moc píšeme zprávy a a ještě si dovolujeme k e-mailům dávat někdy přílohy. A to se nemí! Ty ty ty! Ne ne ne.  Grin Grin
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #30 v: 11. Leden 2008, 13:29 »

To máš přímo v aplikacích! Otevři např. kontakty > více > Správce kontaktů >  Zálohovat.  Mrknutí. Toto jde jen u Kalendáře, Úkolů a Adresáře. Zálohuje to na kartu do souboru Jiné, jako Backup.

 Smajlík Tak ta záloho v telefone sa mi podarilo spraviť  Cheesy Dik. Ale  v PC Suite stále neviem vykonať zálohu kvoli tej hláške. Mám spraviť Master Reset?? Undecided
uložena

KAMAK
YAMATO
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 538



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #31 v: 11. Leden 2008, 13:49 »

To Mike: buď rád že ti vůbec odpověděli. Já měl dotaz, zda předpokládají změnu pořadí písmen s diakritikou (á na osmém místě a další na pátém či šestém mě neskutečně štvou, radši je píšu stylusem) a ani se neráčili odepsat.

Je zajímavý, že já mám uložených jen asi 10 SMS a žádný mail a záloha stejně blbne. Kdepak, tohle nemají dobře ošetřeno, ať si říkají co chtějí...
uložena

Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #32 v: 11. Leden 2008, 14:03 »

2: KAMAK: Zkus alespoň dílčí zálohu - jen třeba nastavení. Ani to nejde? Nemyslím obnovit starou, ale udělat novou jen s nastavením.

2: YAMATO: Odpoví mi vždycky. Tak jim taky napiš, čím nás bude víc, típ líp. To víš, že je to blbost. Maj to nevychytaný, jako Bill Widle a tak to házej na nás. Neřeknu, pokud bych měl nějaké patche jako u W800i, ale to je origo.  Angry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #33 v: 11. Leden 2008, 14:14 »

2: KAMAK: Zkus alespoň dílčí zálohu - jen třeba nastavení. Ani to nejde? Nemyslím obnovit starou, ale udělat novou jen s nastavením.

2: YAMATO: Odpoví mi vždycky. Tak jim taky napiš, čím nás bude víc, típ líp. To víš, že je to blbost. Maj to nevychytaný, jako Bill Widle a tak to házej na nás. Neřeknu, pokud bych měl nějaké patche jako u W800i, ale to je origo.  Angry
Kiss Vôbec nič!! Pri každom pripojení a snahe o zálohu mi vyhlási tu istú hlášku Angry
uložena

KAMAK
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #34 v: 11. Leden 2008, 14:44 »

Tak zkus ten master reset. Budeš muset hodně věcí nastavit znovu. Asi bych už radši udělal přehrání FW - tím posledním a zkusil udělat zálohu s čistým founem. Předem si ale zazálohuj nebo napiš důležitá nastavení. Budeš ho mít jako z obchodu - úplně prázdný s přednastavenými věcmi. Můžeš zkusit tam pak nahrát tu starší zálohu a obnovit adresář atd. App. budeš muset znovu nainstalovat. Prostě co jde, tak nacpi na kartu.  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #35 v: 11. Leden 2008, 14:57 »

 Huh Dik idem na to!
uložena

KAMAK
JR
Uživatel
***
Telefon: SE P990i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #36 v: 13. Leden 2008, 22:45 »

Resim ted ten samej problem ..... nejaka chyba ve FW a telefon proste neodzalohuje jednotnou schranku. Typuju, ze v ty jsou ulozeny sms a o ty prijit nechci. Neznate nekdo nejakej jinej program na stazeni sms z P990i?
uložena
JR
Uživatel
***
Telefon: SE P990i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #37 v: 14. Leden 2008, 00:17 »

Huraaaaaaa problem vyresen ..... staci z PC smazat stary zalohy ..... nevim jak je to mozny, ale fakt to funguje ....... stary zalohy sem si pro jistotu presunul a nemazal  Cheesy
uložena
TTK
Uživatel
***
Příspěvků: 23


Zobrazit profil
« Odpověď #38 v: 21. Leden 2008, 19:06 »

No tak to mě pos.... Je to opravdu tak. Mám v nastavení 6 záloh, korektně proběhnou 3 a při 4té to hodí hlášku "zálohování selhalo, telefon neodpovídá" nebo tak nějak. Zálohy jsem smazal a zkusil znovu a světe dív se vše OK. Tak jsem to nastavil na 2 zálohy a hotovo. Vše funguje. Ještě by mě zajímalo proč to dělá při více zálohách ?
uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #39 v: 21. Leden 2008, 20:49 »

Už se to řeší zde:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=13477.0;all.

Kromě toho tohle nefunguje. Já nemám v adresáři žádnou zálohu a vytvořit jí s jednotnou schránkou prostě nejde!! Angry

EDIT: pomohlo je úplně smazat z PC a pak opravdu na 1.pokus záloha. Ještě aby šla o5 obnovit!  Grin
« Poslední úprava: 22. Leden 2008, 10:31 od MIKE-BIKER » uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #40 v: 22. Leden 2008, 07:02 »

Tak jsem si stáhnul ten nový PC Suite a záloha proběhla korektně se vším všudyMám m600i a nejnovější firmwarea vše v ok.
uložena

MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #41 v: 22. Leden 2008, 10:33 »

viz také http://forum.semania.cz/index.php?topic=12901.0.

Je to tu dublovaně. Ale opravdu pomáhá ta změna počtu uložených záloh. Všechny jsem fyzicky smazal a pak to opravdu jde! Cool
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #42 v: 22. Leden 2008, 15:11 »

A kolik jich tam tak máte. Já jich mám tak devět a žádnej problém.
uložena

MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #43 v: 22. Leden 2008, 15:22 »

Já jsem měl 4. Bez jednotné schránky šlo zálohovat úplně vše v poho. Když jsem vše smázl, tak stejné. Tak jsem to fyzicky smazal z C: a ejhle - hned první záloha včetně Jednotné schránky se zadařila. Takže problém je v PC Suite, což hoši a dívky z SE Supportu zuřivě popírají.  Grin
Ale to je logický - Widle jsou dle Microsoftu taky dokonalý... Cheesy paskvil.. Grin
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #44 v: 22. Leden 2008, 15:26 »

Ale zase je tu otázka jestlu není problém jenom z jedním konkrétním modelem. Já ma úplně stejnej jako vy a jak jsem již říkal vše v poho záloh mám víc než čtyři.
uložena

MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #45 v: 22. Leden 2008, 17:22 »

To bude určitou nekompatibilitou PC Suite s Widlema.  Angry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #46 v: 22. Leden 2008, 18:03 »

Ale jak souvisí záloha mobilu s kompatibilitou s Windows. to spíš s tím mobilem ne??
uložena

MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #47 v: 22. Leden 2008, 19:26 »

Ta záloha se provádí do PC. A mobil má houby vliv na to, zda je v PC 0, nebo 5 záloh!
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #48 v: 22. Leden 2008, 21:02 »

ne já myslel tak, že mobil ovlivní to jestli zíloha proběhne korektně. A jakej máš OS. Já mám XP home a v poho. Možný je to těma "widlema" ale sám se ktomu moc nepřikláním.
uložena

MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #49 v: 22. Leden 2008, 21:30 »

XP professional. Dělá to i synovi na M600i, takže že by byly vadné telefony?  Undecided
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
m3ph1st0
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W580i, Nokia N79+Koss Porta Pro
Příspěvků: 176



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #50 v: 23. Leden 2008, 06:22 »

Jo ale mě to zase na m600i ndělá tak já nevim. Ale když teda pomůže to smazání.
uložena

KAMAK
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: M600i
Příspěvků: 55



Zobrazit profil
« Odpověď #51 v: 02. Únor 2008, 20:18 »

Huraaaaaaa problem vyresen ..... staci z PC smazat stary zalohy ..... nevim jak je to mozny, ale fakt to funguje ....... stary zalohy sem si pro jistotu presunul a nemazal  Cheesy

 Undecided Kde sa nachádzajú staré zálohy, keď idem do Program Files v adresári Backup Manager tak tam žiadne zálohy nevidím hoci  PC suite mi ukazuje že ich mám 4.  Cry
« Poslední úprava: 02. Únor 2008, 20:19 od KAMAK » uložena

KAMAK
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #52 v: 02. Únor 2008, 23:37 »

Za 1. vymaž je prostě přes PC Suite - to je jen image. Potom je vymaž z adresy, kam sis je nahrál - to je v nastavení PC Suite.  Mrknutí
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
SikoEricsson
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: XPERIA ARC S Pure White R2D-4.0.2.A.0.62/ 2.3.4 GENERIC CE1
Příspěvků: 391



Zobrazit profil
« Odpověď #53 v: 03. Únor 2008, 17:51 »

Ja som mal tiež problém so zálohou. Odinštaloval som kompletne PC SUITE,reštartoval pc, znova nainštaloval z priloženého cd, znova reštartoval pc a nakoniec som si obnovil kompletnú zálohu z 10-tého mesiaca min.roku. Už to fachčí... Cheesy
uložena
roxetak
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Xperia mini pro, Samsung Galaxy SII, Samsung Galaxy [email protected], HTC Touch HD,
Příspěvků: 2086


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #54 v: 02. Září 2009, 18:14 »

Diky za originalne rady. Preverim, dam vediet ci mi to pomohlo.
uložena

Plny suflik telefonov SE.
Hlavne smarty P1i, M600i, U1i, W960i, p800i, HTC Diamond
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 2 3 4 [Vše]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem so zalohovanim P990i - Jednotni schranka
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.072 sekund, 18 dotazů.