SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Červen 2022, 00:45

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23752 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem so zalohovanim P990i - Jednotni schranka
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Problem so zalohovanim P990i - Jednotni schranka  (Zobrazeno 18909 x)
martinm
Uživatel
***
Příspěvků: 6


Zobrazit profil
« v: 17. Červen 2007, 18:28 »

Chcel by som sa poradit, v poslednej dobe mi nefunguje zalohovanie na P990i ked vyberiem v moznostiach zalohovania polozku Jednotni schranka. Neviete co to znamena? Co je to za polozku?
uložena
doktor27
Uživatel
***
Telefon: SE P990i
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 02. Srpen 2007, 17:22 »

Zdravím,

Som vlastníkom SE P990i, a mám problém so zálohovaním, pri spustení zálohovania, mi po chvíli vyhlási chybu, že zálohovanie bolo prerušené mobil. telefónom. Skúšal som to opakovať viackrát s rovnakým výsledkom. Čítal som že aj ostatní úžívatelia majú problém so zálohovaním. Podarilo sa to niekomu vyriešiť?

Okrem toho mám problém s tým, že ked píšem sms..a nepošlem ju a uložím medzi konceptami...Následne otvorím koncepty, mi vyhlási že žiadna správa v konceptoch nie je.


Ďakujem za odpoveď.

Majte sa!

doktor27
uložena
nwagner
Uživatel
***
Telefon: 00421907615151
Příspěvků: 13


Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 12. Srpen 2007, 19:23 »

clovece mam rovnaky problem . pisal som aj na fora - ziadna rada - SonyEricson support - mam si dat novu verziu synchro sw aj preplacnut aj fw .. TO VSETKO SOM UZ UROBIL A NIC .. ludia POMOZTE NAM ..
uložena
Qbi-C
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i, K800i
Příspěvků: 22



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #3 v: 30. Říjen 2007, 09:14 »

ja mam take problem se zalohovanim sve P1 via PC suit.. pri spusteni zalohovani se mi restartuje telefon (coz je v poradku, neb to tak ma byt). nasledne mi ale po nekolika minutach vyskoci hlaska "telefon nereaguje" nebo tak neco a zalohovani se zastavi...

vsechno mam nastavene korektne, neb jeste minuly tyden mi zalohovani fungovalo bezchybne. v soucasne dobe mi funguje naplno synchronizace, aktualizace casu, prohlizeni mobilu via pruzkumnik atd. atd., jen ta zaloha via PC suit nikoli... Sad Sad Sad
uložena

SE P1i, FW: R9H004
SE K800i, FW: R1JG001
SE K750i, FW: R1CA021



YAMATO
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 538



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 30. Říjen 2007, 10:39 »

Také tento problém řeším. Řešením by mělo být nezálohovat aplikace nebo, pokud je potřeba je zálohovat, jich nemít nainstalováno přehnaně moc. Pomohlo to...na čas. Jenže po nějaké době, ačkoliv jsem množství aplikací ještě redukoval, to opět začalo zlobit. A zálohování aplikací je pro mě dost podstatné, čili první část rady je pro mě nepoužitelná...ale jestli to nepůjde, tak mi stejně nic jiného nezbyde  Angry
uložena

Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
VaRo
Anonym
« Odpověď #5 v: 30. Říjen 2007, 13:20 »

To je to, o čem už jsem se již výše zmiňoval a rozčiloval se s tím už u M600-ky. Váš problém se stále (nyní už s P1i) týká i mne. Čekal jsem na nějakou novou verzi PC Suitu pro smarty, která by to řešila, ale... stále je ke stažení jen verze 1.3.22. Záloha neproběhne korektě, resp. neproběhne vůbec, protože telefon ukončí komunikaci, pokud máte zaškrtnuté zálohování aplikací jiných výrobců a jednotnou schránku. Pokud tyto vyškrtnete, záloha proběhne, ale stačí snad okleštěná záloha kalendáře, kontaktů, mutlimédií v Pčku, kalendáře a poznámek? No lepší něco, než nic, řeknete si možná. Největší fór ale je, že se mi už povelo i to, že kompatní záloha vyjímečně proběhla celá korektně (vč.aplikací jiných výrobců i jednotné schránky), následná obnova dat se ale pak nikdy nezdařila... je to hra nervů... Asi nechtějí, aby si uživatelé moc často aktualizovali svůj firm ve smártu?...  Undecided 
« Poslední úprava: 30. Říjen 2007, 13:21 od VaRo » uložena
MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 30. Říjen 2007, 13:33 »

Rovněž já mohu potvrdit, chtěl jsem před nahráním fw udělat zálohu a nešlo to - viz výše. Takže jsem alespoň uložil kontakty atd. a použil k obnově starší zálohu. Jde mi pochopitelně hlavně o zálohu nastavení, neb na rozdíl od "hloupých" telefonů se u Smartů vše při přehrání FW "dokonale" vrátí do stavu při koupi.  Angry
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
alternativ
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Touch Pro
Příspěvků: 56



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #7 v: 30. Říjen 2007, 14:15 »

U me zaloha probehla korektne a nasledna obnova taky, ale jen do te doby, nez se zapnul telefon. Hned naskocila hlaska jestli chci aplikaci nainstalovat znovu a kdyz jsem dal ano, tak to napaslo, ze chybi instalacni soubory a kdyz jsem zrusil dotaz, tak se to po nejake chvili ptalo znovu. To se delo u kazde nainstalovane aplikace  Undecided Takze priste aplikace nezalohuju a radsi si je pak nainstaluju znova, coz jsem pak stejne musel udelat.
uložena

Sluchatka Sony DR-BT21G!
Qbi-C
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i, K800i
Příspěvků: 22



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #8 v: 30. Říjen 2007, 16:05 »

budu uprimny - jsem rad, ze v tom nejsem sam  Grin

kazdopadne, ted jeste zjistuji, ze se mi nekorektne synchronizuji ukoly.. v nastaveni PC suitu mam, aby se mi nahravaly do telefonu jen ukoly cekajici na vyrizeni. k dnesnimu dni vse probihalo v poradku, ale cca pred hodinou se mi v telefonu smazaly ukoly potrebne k dokonceni, ale v PC naopak zustaly - stejna situace se mi deje pri synchronizaci s poznamkama - kalendar jako jediny synchronizuje v poradku.. nechapu, v cem je problem.. skoda.. Sad
« Poslední úprava: 30. Říjen 2007, 16:11 od Qbi-C » uložena

SE P1i, FW: R9H004
SE K800i, FW: R1JG001
SE K750i, FW: R1CA021



Woody33
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: 1: HTC HD2, 2: SE M600, 3:SE W580i
Příspěvků: 146



Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 31. Říjen 2007, 14:03 »

mna trapi to ze neviem cim zalohovat do PC sms s mobilu vobec da sa to niecim ?
uložena

MIKE-BIKER
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5 64GB White
Příspěvků: 1031



Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 31. Říjen 2007, 19:06 »

V normálním founu přes MPE, ale ve smartu nevím?!  Undecided, taky by se mi to hodilo!
uložena

K750i - Silver and Red. M600i white + P1i - R9K009 2x.
W800i =>  P1i => Xperia X1 => HTC HD2 => HTC Desire HD=> DELL Streak RED  =>iPhone 3GS 32GB Black => iPhone 4 32GB Black => iPhone 4S 64GB Black => iPhone 5 64GB White
Kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat!!!
Qbi-C
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: P1i, K800i
Příspěvků: 22



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 01. Listopad 2007, 09:10 »

taky me to stve.. predevsim kvuli synchronizaci a zalohovani jsem si P1 poridil.. ted zvazuji, ze pokud se tyto problemy nejak nevyresi, tak vyndam k800i z supliku a bude po starostech.. s tou problemy se synchronizaci a zalohovanim problemy nebyly.. Sad
uložena

SE P1i, FW: R9H004
SE K800i, FW: R1JG001
SE K750i, FW: R1CA021



alternativ
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: HTC Touch Pro
Příspěvků: 56



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 01. Listopad 2007, 09:41 »

Obavam se,ze si budeme muset pockat na novou verzi PC Suite. Ta uz mi mozna pude i nainstalovat Cry
uložena

Sluchatka Sony DR-BT21G!
TTK
Uživatel
***
Příspěvků: 23


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 01. Listopad 2007, 16:30 »

Chcel by som sa poradit, v poslednej dobe mi nefunguje zalohovanie na P990i ked vyberiem v moznostiach zalohovania polozku Jednotni schranka. Neviete co to znamena? Co je to za polozku?

Stejnej problém, vždy hodí hlášku "odpojeno zařízením" Mě prostě nefunguje zálohování vůbec.
uložena
sharkes
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 128



Zobrazit profil
« Odpověď #14 v: 01. Listopad 2007, 21:10 »

je to o komunikacii. Ak ti nejde zalohovanie asi mas chyby vo WIN skus uninstal/instal az po fresh copy WIN ked to ide ostatnym musi to ist aj tebe Mrknutí
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 4  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Obecné (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Problem so zalohovanim P990i - Jednotni schranka
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.035 sekund, 18 dotazů.