SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
03. Prosinec 2024, 10:26

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142478 pspvk v 10019 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Redukce 3.5mm Jack
Strana: 1 2 [3] 4 5  Ve
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Redukce 3.5mm Jack  (Zobrazeno 35628 x)
ForFunCZech
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition
Pspvk: 244

Zobrazit profil
« Odpov #30 v: 03. erven 2007, 18:49 »

chudáku  Shocked  hele ka¹li na ní, vem si u¾ rovnou HPM-70 ... vyplatìj se za 500,- ne¾ furt kupovat redukce ...  Roll Eyes
uloena

komunista
U¾ivatel
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500
Pspvk: 276

Zobrazit profil
« Odpov #31 v: 03. erven 2007, 19:39 »

No já bych se na to vyka¹lal ale já mám svoje sluchátka a ty jsou nesrovnatelnì lep¹í jak HPM-70! Ty taky nejsou ¹patný ale poøád to není ono! A naposledy mi je vyreklamovali a dali mi je nový! Ale nevim jestli mi to vezme i tentokrát!
uloena
trepka
U¾ivatel
Pspvk: 182

Zobrazit profil
« Odpov #32 v: 10. erven 2007, 10:13 »

Tak u¾ nevim co s tim! Zase mi ta redukce ode¹la! Nevim nevim jak je to mo¾né! Tentokrát mi vydr¾ela jen !!týden!!
a co si takhle z tìch standardních sluchátek co Ti nevyhovujou ustøíhnout FastPort konektor s cca 10cm káblu a na to napájet samièku 3,5 konektoru? Já to tak mám pøes pùl roku a hraje a hraje...  Cheesy
uloena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pspvk: 2395

Zobrazit profil
« Odpov #33 v: 10. erven 2007, 12:18 »

Taky souhlasim ten konektor u tech standartne dodavanych sluchatek je jiste kvalitnejsi nez ty neoriginalni. A co ti vubec vadi na HPM-70 ? Nemusis je pouzivat vsak si do te dodavane redukce zapichnes ty svoje sluchatka
uloena

komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #34 v: 10. erven 2007, 13:29 »

Tahle mo¾nost mì je¹tì nenapadla! Budu o tom urèo uva¾ovat! No ty HPM-70 nejsou ¹patny to ne! Ale prostì to není poøád ono! Na nich je nejlep¹í ta guma a jak se dávaj do u¹í ale ten zvuk není natolik kvalitní abych si poslech u¾íval! Stále se mi zvuk který vydávájí zdá být jakoby zabalený, trochu tlumený!
uloena
Ganimed
Administrátor
Telefon: LG G7
Pspvk: 2395

Zobrazit profil
« Odpov #35 v: 10. erven 2007, 14:15 »

Fungovat to bude neboj ja to tak mam HPM-70 nepouzivam mam jen tu redukci protoze vydrzi nejvice ze vsech a pripojuji k nim svoje sluchatka Koss a je to v pohode. Sice budes mit ted v kapse klubko kabelu ta redukce sama o sobe ma docela dlouhy kablik a plus jeste kablik od sluchatek ale co nacpu to do kapsy a jdu.
uloena

komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #36 v: 25. erven 2007, 15:17 »

Tak jsem to nakonec vyøe¹il úplnì jinak! Kámo¹ kterej tak trochu dìlá v elektrice... mi poradil takovej malej fígl kterej pou¾ívá! Kápnout trochu fteøiòáku na místo kde vychází ¹nùra z redukce! Øíkal mi, ¾e je ¹itsky udìlaná! ®e se prý drátky rozpojují! A musejí se znova napájet! Proto mi to pøestávalo hrát! Tak jsem tam ten fteøiòák kápnul a zatím v pohodì! Tak¾e uvidíme!
uloena
ForFunCZech
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #37 v: 25. erven 2007, 18:24 »

to je teda fakt vychytávka, a ten kámo¹ fakt se teda vyzná v elektøinì s vteøiòákem  Grin Grin Grin uvidí¹ sám, ¾e to k nièemu nepovede, proto¾e se ti ten kábl ukroutí zase za tim lepidlem... ty kabely co jsou na tìchlech redukcích jsou dost tenký a rádi se ukroutìj... to bude¹ øe¹it do nekoneèna, kups is HPM-70 sundej origo sluchátka a pou¾ívej jen tu "KVALITNÍ" redukci na tvoje sluchátka...
uloena

komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #38 v: 25. erven 2007, 18:34 »

Já vim mìl bych to udìlat! Ale ale ale ... nevim no prostì se mi nechce vìøit ¾e by to ne¹lo! Jsem hold takovej! Ikdy¾ vim o lep¹im zpùsobu tak prostì chci ten svùj ikdy¾ vim ¾e døív nebo pozdìjc udìlám ten správnej krok!
uloena
ForFunCZech
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #39 v: 25. erven 2007, 18:46 »

jak chce¹, klidnì si utrácej za redukce a vteøiòáky Mrknut jsou to tvoje prachy Smajlk
uloena

komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #40 v: 25. erven 2007, 21:19 »

No jsem pøemej¹lel a asi si ty sluchátka koupim! Teda mo¾ná! Mìl bych! Uvidíme zítra jdu do krámu a podívám se na nì! Jo já za ty redukce neutrácím oni mì je v obchodì vymìòujou! Ale to je fcelku jedno! No uvidíme jestli si ty sluchátka koupím! Ale asi jo! Anebo poèkám a¾ redukce opìt sel¾e a pak si okam¾itì ty sluchátka koupím!
uloena
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #41 v: 26. erven 2007, 10:36 »

Tak jsem se na tu redukci vy... pøed chvilkou jsem si koupil sluchátka HPM-70 za 490kè! Zrovna je mám na u¹ích a mo¾ná ¾e si je i nechám a nebudu na nì dávat svoje sluchátka! Pøecejenom hrajou dost dobøe! Témìø stejnì jak moje!
uloena
ForFunCZech
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #42 v: 26. erven 2007, 10:49 »

Grin Grin Grin to bylo kecù, ¾e nejsou tak kvalitní, a nakonec je spokojenej... jo, kdyby si u¾ døív poslech nás, kteøí je maj odzkou¹ený  Roll Eyes
uloena

komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #43 v: 26. erven 2007, 11:57 »

Nojoo já vim! Pøí¹tì poslechnu hned Smajlk Snad  Grin
uloena
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpov #44 v: 27. erven 2007, 15:08 »

Tak sluchátka pou¾ívám druhý den a zalíbili se mi natolik, ¾e si je asi nechám! Co asi! Urèitì! Sakra ¾e jsem si je nekoupil døív! Redukci jsem si ponechal! Ale nevim jestli ji budu je¹tì pou¾ívat! Mo¾ná sem tam abych provìtral svoje staré sluchátka! Ale to bude asi tak v¹e!
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 2 [3] 4 5  Ve
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Redukce 3.5mm Jack
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.008 sekund, 19 dotaz.