SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 10:27

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Redukce 3.5mm Jack
Strana: [1] 2 3 ... 5  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Redukce 3.5mm Jack  (Zobrazeno 35629 x)
komunista
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: Sony Ericsson P990i + 4GB, Motorola V500
Pøíspìvkù: 276

Zobrazit profil
« v: 30. Duben 2007, 14:08 »

Standartní sluchátka mi nestaèili tak jsem si témìø okam¾itì koupil redukci na 3.5 jacka! Ta mi fungovala zhruba mìsíc! Pak mi najednou z nièeho nic pøestalo hrát jedno sluchátko! Tak jsem si koupil druhou redukci! Jsem si øikal ¾e to byla náhoda! A¾ do teï je to pár minut co se mi ta redukce opìt rozbyla! Tentokrát se zti¹il zvuk a nìkteré tóny nehrají vùbec! Tak by mì zajímalo jestli se tohle stalo jen mì nebo i nìkomu jinému! Proto¾e ka¾dou chvilku si kupovat novou redukci nechci! Stojí sice jen 100kè ale za èas by se to mohlo prodra¾it!
ulo¾ena
Dadly
U¾ivatel
Telefon: SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom
Pøíspìvkù: 54

Zobrazit profil
« Odpovìï #1 v: 01. Kvìten 2007, 12:21 »

nevim teda jak je to s neoriginalnima redukcema, asi je spis lepsi koupit primo HPM-70 nebo lepsi HPMka a mas po problemu....mam je uz pres 2 mesice a hrajou perfektne, i redukce + Koss porta pro je dobra kombinace

navic dneska uz taky nejsou drahe, ty 3 stovky neni myslim pro nikoho problem.  Mrknutí
ulo¾ena

SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB

Davidtichy
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 311

Zobrazit profil
« Odpovìï #2 v: 01. Kvìten 2007, 20:20 »

A je to fakt tou redukcí není to tøeba fast-potrem?? mì se stalo ¾e kdy¾ byl ¹pinavej tak mi vypadával zvuk ze sluchátek...
ulo¾ena
Yeníèko
U¾ivatel
Telefon: M600i, P1i
Pøíspìvkù: 41

Zobrazit profil
« Odpovìï #3 v: 01. Kvìten 2007, 21:47 »

Taky bych se zamìøil na kontakty konektoru. Oèistit, pro¹krábnout...
ulo¾ena
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 06. Kvìten 2007, 14:09 »

No já to zkou¹el vyèistit u první redukce a bez výsledku! No ale mù¾u to zkusit i teï! Jdu na to! Nové lep¹í sluchátka se mi kupovat nechce! Mám doma sluchátka od Sony a jsou naprosto skvìlá! Tak nechci aby mi le¾ely doma v ¹uplíku!
ulo¾ena
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 06. Kvìten 2007, 17:43 »

No tak jsem to zkusil! A výsledek? Teï to nefunguje témìø vùbec! Kdy¾ jsem to hodil na zesilovaè a dal to na maximum tak jsem nìco málo zaslech! Ale výsledek je je¹tì hor¹í ne¾ pøed tim! Tak¾e pokud budu mít zítra èas tak zajdu do obchodu a poptám se na to!
ulo¾ena
Fikus-Kukis
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 27

Zobrazit profil
« Odpovìï #6 v: 06. Kvìten 2007, 18:48 »

Ni je to nahodou redukcia s tym tenkym kablikom? Videl by som to na jeho prerusenie. Mne sa to stalo tiez, tak som to prerobil a dal jack priamo do konektoru FastPort.
ulo¾ena

... -> Ericsson T29 -> SE T300 @ T310 -> Ericsson T39 -> SE T630 -> SE K750i Walkman Edition + 4GB MSPD + Koss The Plug => Cheesy
komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #7 v: 07. Kvìten 2007, 12:45 »

No je to ono! A to jsi se nebál to pøedìlat?
ulo¾ena
Dadly
U¾ivatel
Telefon: SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom
Pøíspìvkù: 54

Zobrazit profil
« Odpovìï #8 v: 07. Kvìten 2007, 14:41 »

No je to ono! A to jsi se nebál to pøedìlat?

vzdyt ta redukce stoji par korun  Grin pokud je to preruseny, vpodstate by stacilo ty kabliky k sobe spojit a bylo by....doporucuju ti ale abys normalne koupil HPM-70, mas to original sluchatka i sredukci a nebude ti to delat takovyhle ptakoviny
ulo¾ena

SonyEricsson XPERIA X1 black + Nokia 8800 Sirocco chrom + moje laska iPod Video 30GB

komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 07. Kvìten 2007, 14:53 »

No taky jsem uva¾oval o koupi tehlech sluchátek! Ale já potøebuju abych mohl mobil napojit na zesilovaè a poslouchat hudbu pøes repráky! Kdy¾ jsem doma tak ze sluchátek neposlouchám! A Kdybych mìl tyto sluchátka tak mi to bude platný na 50%! Budu mít supr zvuk ale... no ale stejnì dík za radu!
ulo¾ena
ForFunCZech
U¾ivatel
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition
Pøíspìvkù: 244

Zobrazit profil
« Odpovìï #10 v: 08. Kvìten 2007, 10:00 »

Standartní sluchátka mi nestaèili tak jsem si témìø okam¾itì koupil redukci na 3.5 jacka! Ta mi fungovala zhruba mìsíc! Pak mi najednou z nièeho nic pøestalo hrát jedno sluchátko! Tak jsem si koupil druhou redukci! Jsem si øikal ¾e to byla náhoda! A¾ do teï je to pár minut co se mi ta redukce opìt rozbyla! Tentokrát se zti¹il zvuk a nìkteré tóny nehrají vùbec! Tak by mì zajímalo jestli se tohle stalo jen mì nebo i nìkomu jinému! Proto¾e ka¾dou chvilku si kupovat novou redukci nechci! Stojí sice jen 100kè ale za èas by se to mohlo prodra¾it!

odkud jsi tu redukci kupoval? není to náhodou tato?: http://www.amilo.cz/index.php?productID=1305  Huh já si ji toti¾ objednal a sem zvìdavej jak bude fachèit, zejtra mi má pøijít... ujisti mì PLS, ¾e jsi mìl jinou...
ulo¾ena

komunista
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 08. Kvìten 2007, 12:44 »

Tak ujistit tì mù¾u ale bou¾el v tom ¾e je to ona! Sice jsem tu redukci kupoval v kamenym obchodì ale je to stejnej model! Tak¾e tì sklamu! Ale tøeba bude¹ mít ¹tìstí a pude ti! A¾ ji bude¹ pou¾ívat tak kdy¾tak napi¹ jestli ti jde! Mì ¹la nanejví¹ pár týdnù! První myslim i nìco málo pøes mìsíc! Ta druhá u¾ ne! Tak hodnì ¹tìstí!
ulo¾ena
ForFunCZech
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #12 v: 08. Kvìten 2007, 13:47 »

ok  Sad
ulo¾ena

HenryPotter2
U¾ivatel
Telefon: Nokia N95 8 GB,Sony Ericsson W960i,Sony Ericsson K800i
Pøíspìvkù: 356

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 10. Kvìten 2007, 21:21 »

Tak co jak ti funguje? Já spoléhám na HPM-82, ¾e to bude v¹e OK kdy¾ ta to dám skoro litr.
ulo¾ena

Nokia N95 8 GB, BT reproduktory MD-5W, Transmitter FM CA-300
ForFunCZech
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #14 v: 11. Kvìten 2007, 15:02 »

furt nedorazila.. podìlaná Èeská Po¹ta... to nìkde zapomìly pøez svátky  Lips sealed
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2 3 ... 5  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Redukce 3.5mm Jack
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.008 sekund, 18 dotazù.