SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
26. Duben 2019, 17:07

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142430 příspěvků v 9975 tématech od 23750 uživatelů
Nejnovější uživatel: zdenulka
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony řady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z710i-Všeobecná Diskuze
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Z710i-Všeobecná Diskuze  (Zobrazeno 7087 x)
Dragon80
Uživatel
***
Telefon: SE Z710i
Příspěvků: 6



Zobrazit profil
« v: 07. Duben 2007, 16:41 »

Dnes jsem si poridil tento skvely foun.Mam rad "vecka" toto je designove povedene,s vybornym displejem,funkcne dobre vybavene a navic ma MP3 prehravac s moznosti ovladani i pri zavrenem telefonu.Externi displej je pro to jako stvoreny.
Mel bych dotaz,telefon mi hlasi ze mam FW Verze: CXC1250434 R1EF001 060907,jak moc je taot verze aktualni a ma smysl upgradovat na vyssi? Co novejsi verze konkretne prinasi.
Posledni dotazek,v menu je Aktualizacni Sluzba (OTA),ktera by pres GPRS mohla soft aktualizovat,chce to ale mit nastaveny profil a s tim si nevim rady.Pouzivam O2 GO Tarif SPECIAL.
Kdybych to aktualizoval primo v telefonu(kabel nemam) kolik by to tak zhruba stalo pres pripojeni GPRS? nebo je lepsi CSD vytacene pripojeni?Huh

Dekuji predem za odpovedi. Mrknutí

EDIT: Upravil jsem nazev threadu
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 11:17 od Dragon80 » uložena

SE Z710i + SanDisk MS-Micro 512MB
jon
Uživatel
***
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 07. Duben 2007, 23:50 »

co se týče firmwaru, osobně bych aktualizoval, ale vím, že hodně lidem dělal nové FW problémy (mě ne). jinak pro aktualizaci použij SEUS II (http://semania.cz/content/view/1383/2/), ale nechápu, že nemáš kabel k telefonu  Shocked Huh
uložena

Ericsson A2628s - Nokia 3300 - SE T630 - SE Z710i + 1GB M2
Dragon80
Uživatel
***
Telefon: SE Z710i
Příspěvků: 6



Zobrazit profil
« Odpověď #2 v: 08. Duben 2007, 00:36 »

Jo dekuji...o tech problemech jsem se zde zatim docetl,pry pomohl kompletni reset.Kabel zatim nemam na spojeni s telefonem pouzivam FMA a BT.V tyhle verzi FW jsem zatim zadny BUG nenasel a rychlost je perfektni,tak nevim zda ma na novou verzi cenu aktualizovat Mrknutí

Kazdopadne DEKUJI za reakci....uz jsem myslel ze se nikdo neozve Smajlík
Kdyz tedy mas tu aktualni verzi,zmenilo se neco konkretne?
Treba moznost FULL SCREEN Video,funkce MegaBass v MP3 Prehravaci ci jine prostredi playeru....atd.
Jestli je ta verze stejna jako ta moje stavajici,rychlost bude nejspis taky O.K.(neni co zrychlovat) tak je myslim upgrade zbytecny.....ale treba se pletu,mam telefon prvni den.
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 00:42 od Dragon80 » uložena

SE Z710i + SanDisk MS-Micro 512MB
Dragon80
Uživatel
***
Telefon: SE Z710i
Příspěvků: 6



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 08. Duben 2007, 00:53 »

Jinak na tomhle telefonu se mi libi DESIGN,KONSTRUKCE ktera je dokonale pevne vc. kloubu ten se ani nehne,dal je to prostredi ktere je dabelsky rychle a oproti me byvale K750i ma konecne pouzitelny FONT ktery je skvele citelny (podobne prostredi pouziva i K800i...az na to QVGA rozliseni samozrejme)

EDIT:
Prosim dela ti taky kdyz Z710i otevres,ze zustane externi displej svitit aniz by se na nem cokoliv zobrazovalo? Myslim ze je to celkem zbytecne....nevim zda je to normalni ci chyba FW.
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 08:14 od Dragon80 » uložena

SE Z710i + SanDisk MS-Micro 512MB
MirkoStens
Uživatel
***
Telefon: G502+2G sandisk
Příspěvků: 1


Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 08. Duben 2007, 09:19 »

Take mi sviti externi displej,pri otevrenem telefonu,celkem zbytecne.
uložena
Dragon80
Uživatel
***
Telefon: SE Z710i
Příspěvků: 6



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 08. Duben 2007, 11:16 »

O.K diky...takze je to v poradku a nejde o chybu.
ted jsem si koupil v www.telel.cz datovy kabel DCU-60 a muzu se vrhnout na SEUS II a aktualizovat FW.
Dam vedet jak to dopadlo ale chvili to asi potrva....samotny SEUS II 2.6.4.9 ma asi 33MB + jeste FW pro konkretni model.
uložena

SE Z710i + SanDisk MS-Micro 512MB
Dragon80
Uživatel
***
Telefon: SE Z710i
Příspěvků: 6



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 08. Duben 2007, 12:58 »

Takze jsem celkem zklamany....v telefonu mam FW Verze: CXC1250434 R1EF001 060907
Podle teto tabulky Aktualni Firmware zde na SE Manii: http://semania.cz/content/view/594/73/
je nejnovejsi R1JC002

Stahnul jsem si SEUS II 2.6.4.9 ktera se po instalaci aktualizovala na 2.7.4.8 (a asi hodinu se trapil s chybovou hlaskou Required Macromedia FlashPlayer) Vybral  svuj telefo podle navodu pripojol vypnuty za drzeni C k DCU-60 a dal update firmwaru.
Program chvili telefon detekoval a pak se objevilo se okno s napisem AKTUALIZACE NENI K DISPOZICI-Software ve vasem telefonu je aktualni.
Ted nevim,koupil jsem si kabel v blahovem domeni ze si sam telefon updatuji a ted tohle.Slysel jsem ze na SEUS jsou aktualni verze FW davany s urcitym zpozdenim.

Je moznost FW do telefonu nahrat pres kabel doma i jinak a ne se jen spolehat na neprilis aktualizovany SEUS II???
Dejte sem kdyz tak navod a linky...DIKY.

EDIT
To "peterss"

Snad zas nemusi byt tak zle ne? CIST I PSAT URCITE UMIM  Sad a priste si na to dam "majzla"

Co s tim SEUS II nevis? a je nejaka moznost aktualizovat FW i jinak? nechce se mi cekat az se SE uraci a FW na NET da... Angry
« Poslední úprava: 08. Duben 2007, 13:13 od Dragon80 » uložena

SE Z710i + SanDisk MS-Micro 512MB
peterss
Anonym
« Odpověď #7 v: 08. Duben 2007, 13:04 »

pokud umis cist, a myslim, ze umis, kdyz umis psat, podivej se ve svojem prispevku v pravo nahore. najdes tam "tlacitko" UPRAVIT. na co myslis ze asi je ?
uložena
Karl Mega
Uživatel
***
Telefon: SE W800i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #8 v: 27. Srpen 2007, 16:37 »

chtěl jsem se zeptat dá se vnejší displej použít jako náhle při autoportretu?
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #9 v: 27. Srpen 2007, 17:13 »

kdybys trochu pohledal, tak tu o tom najdes. neda
uložena
Karl Mega
Uživatel
***
Telefon: SE W800i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #10 v: 27. Srpen 2007, 17:27 »

díky hledal jsem ale asi špatně.
uložena
750 - best
Uživatel
***
Telefon: k750i
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 02. Říjen 2007, 21:01 »

díky hledal jsem ale asi špatně.
jjjjjjj Smajlík
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #12 v: 02. Říjen 2007, 21:03 »

nekdo honi rank ?
uložena
VildaS
Uživatel
***
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 14. Prosinec 2007, 11:16 »

Tak po týdnu hraní mé prvotní nadšení trochu ochladlo. Některé věci jsou v Z710i na můj vkus nedotaženy a bude mi trvat než si na ně zvyknu. O absenci možnosti nastavit si pro každý profil jiné oznámení došlé zprávy jsem tu už psal, ale víc mi vadí nemožnost změnit upozornění na událost v kalendáři. Je to jen takové kuňknutí, které se snadno přeslechne.

Dál mi vadí mi, že když rozsvítím vnější displej (což se stane často nechtě) rozsvítí se i podsvícení hlavního displeje a kláves, což zbytečně spotřebovává energii. Ostatně pokud zamknu obslužné klávesy walkmana, očekával bych, že nebudou reagovat vůbec :-(

Seznam událostí je pro mě báječná novinka. Hloupé je, že na vnějším displeji stále trčí první událost, nikoli poslední. Takže odešlu SMS a dokud ji neodsouhlasím budu tam mít stále doručenku i když mi mezitím přijde několik SMS, o kterých pak třeba ani nevím.

To, že pokud chci přenášet data kabelem, telefon se vypne je sice mrzuté, ale protože používám spíš BT přenos, který tímto nešvarem netrpí, tak mi to zas tak nevadí. (Zajímalo by mě, jestli to je příznačné jen pro tento mobil nebo pro SE jako takový, nebo jestli se tak chovají i jiné značky).

Pokud máte někdo zkušenosti jak těmto nedostatkům čelit, budu rád, když se se mnou podělíte.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1]
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Telefony řady Z (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Z710i-Všeobecná Diskuze
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.36 sekund, 17 dotazů.