SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
13. Øíjen 2024, 09:00

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142468 pøíspìvkù v 10010 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T630 nejde pøipoji k PC
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE T630 nejde pøipoji k PC  (Zobrazeno 16924 x)
rainmaker
U¾ivatel
Telefon: SE T630
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« v: 17. Bøezen 2007, 08:37 »

Potøebuju poradit
Mám SE T630.OS WInXP SP2,a mobil nemu¾u pøipojit k PC pøes BT nebo datovej kabel.kdy¾ kabel pøipojim k PC tak mi win rozpozna zaøizeni ale nenainstaluje ovladaèe. pokud chci instalovat z pøilo¾eneho CD (datovy kabel)
tak mì ty ovladaèe nenajde(podle navodu z CD zadavam stejnì umistìní)
mohl by my nìkdo poradit?
kabel to je tento : http://i-obchod.cz/product.asp?productid=2428
tak bluetooth my funguje.ov¹em datovej kabel stále nic. asi jsou na vinì ovladaèe pro WINXP. nevite nìkdo kde je sehnat?
« Poslední úprava: 17. Bøezen 2007, 13:26 od rainmaker » ulo¾ena
Tube
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Telefon: SE W800i
Pøíspìvkù: 100

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #1 v: 17. Bøezen 2007, 18:02 »

Na oficiálních stránkách je pro T630 pouze ovladaè pro modem. Jukni tady to jsou stránky SE s podporou výrobku T630

Na origo CD od T630 jsi se koukal? U¾ nevím pøesnì co tam je. Je to více jak 3 roky co jsem ho kupoval a to CD jsem prakticky nikdy nepou¾il...
ulo¾ena

Alcatel OT Wiev db w@p -> Alcatel OT 501 -> SE T630 -> SE W800i -> SE W595 + M2 4GB
Eurotel Go -> Vodafone Rozjezd naplno 50
luck.up
Anonym
« Odpovìï #2 v: 17. Bøezen 2007, 19:45 »

Kdyz ti jde BT tak naco kabel  Shocked

U tohoto USB kabelu tam urcite musis hodit ty ovladace z cedecka ktere si knemu dostal.
Vytvori se ti novy seriovy port (treba com3) a ten si pak zvolis napr ve FMA

Ale kabel je ti na p*** kdyz mas BT  Mrknutí mam ho tez a jsem spokojen (ovladani pc z mobilu je fajn)  Cheesy
ulo¾ena
luck.up
Anonym
« Odpovìï #3 v: 17. Bøezen 2007, 19:49 »

ale je to huste .. takovy drahy kabel  Grin
ulo¾ena
Redeemert
U¾ivatel
Telefon: SE Cedar J108i
Pøíspìvkù: 771

Zobrazit profil
« Odpovìï #4 v: 17. Bøezen 2007, 21:29 »

Nìkdo by sice mohl argumentovat, ¾e kabel je rychlej¹í ne¾ BT, ale s tou mega pamìtí, co má T630, tak BT úplnì staèí, také ho pou¾ívám k svojí naprosté spokojenosti  Smajlík
ulo¾ena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
rainmaker
U¾ivatel
Telefon: SE T630
Pøíspìvkù: 2

Zobrazit profil
« Odpovìï #5 v: 18. Bøezen 2007, 01:23 »

díky za rady.no kabel jsem si poøizoval proto ¾e mì ne¹el ten bluetooth.ten jsem zazrakem dnes sprovoznil tak¾e ten kabel po¹lu asi zpìt :-)
je¹tì jednou díky.
ulo¾ena
Jirabach
Anonym
« Odpovìï #6 v: 22. Èervenec 2007, 16:09 »

Potøeboval bych pøipojit  SE630 k poèítaèi pøes BT pro zálohování pomocí  MyPhoneExplorer
Chce to po mì Aktivaèní klíè (na telefonu) nevím kde to vzít, co to je.
Zkusil jsem ta dát PIN (to je jediné, co na telefonu zadávám) ale nebere to.
Jedná se (asi :-) o nìco jiného.
Ví nìkdo ?
ulo¾ena
miramax
Anonym
« Odpovìï #7 v: 22. Èervenec 2007, 16:23 »

Zkus dat treba jednicku a na PC taky  Mrknutí
ulo¾ena
Jirabach
Anonym
« Odpovìï #8 v: 23. Èervenec 2007, 12:08 »

dìkuji, u¾ jsem pokroèil- telefon s poèítaèem se ji¾ vidí
aktivaèní klíè jsem dal bìma stejný

jen¾e:
stejnì ke spojení nedo¹lo,kdy¾ nechám telefon, aby na¹el poèítaè, skuteènì ho najde, vypí¹e jeho název, ale potom se "spojení nepodaøilo navázat"

kdy¾ to udìlám obrácenì a nechám poèítaèem hledat telefon, zase ho najde, ale napí¹e:
Pøi pou¾ití Bluetooth se ujisti, ¾e je aktivován na telefonu (to mám)
a ¾e je aktivovaná slu¾ba "Virtual serial port" v ovladaèi v adaptéru v PC.

Prohledal jsem ve správci zaøízení snad v¹echny zálo¾y, ale "Virtual serial port" jsem tam nikde nena¹el

víte ted nìjakou radu ?

---------------------------------------------------------------------------------

Hezký den, zdraví a pohodu Vám pøeje Jiøí Bachmann.

tel.    415 679 229
mob.    731 538 141
ICQ     248185813
skype     jirabach

ulo¾ena
Bachmann
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 3

Zobrazit profil
« Odpovìï #9 v: 27. Èervenec 2007, 07:40 »

Tak základní pøipojení u¾ se mi podaøilo, nyní mám problém se sta¾ením telefonního seznamu do PC.
Jednak telefon (630) odmítá kopii kontaktù na SIM a pøenos seznamu do MyPhoneExplorer se nedaøí vùbec.
Na stolním PC mi funguje seznam a zase nejdou odesílat SMS.
Prostì na dvou poèítaèích funguje v¾dy pouze nìco, v¹echny funkce najednou nejdou :-(
Nemù¾e to být "nìco" v telefonu. Existuje jakýsi reset telefonu ?

ulo¾ena
bejèek
Anonym
« Odpovìï #10 v: 20. Srpen 2007, 14:48 »

Zdravim, potøeboval bych radu, nemù¾u najít ovladaèe k SE T630 nemáte je nìkdo, ¾e by ste mi je poslali? díky a zatim
ulo¾ena
Bachmann
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #11 v: 27. Srpen 2007, 07:49 »

Zkus dat treba jednicku a na PC taky  Mrknutí

Tak jsem to koneènì rozchodil a nyní mám u¾ "pouze" jeden problém - nejde mi do PC natáhnout Telefonní seznam.
Jian telefon komunikuje bez problémù. SMS, Hovory, v¹e stahuje, aktualizuje, ma¾e, prostì normálnì.
Jediný seznam napí¹e "Akktualizace probìhla" a pøitom v PC nemám ani jeden kontakt.
Chtìl jsem to obejít pøes seznam na SIM, ale tam mám pouze 250 kontaktù, v tel. 500
poradíte nìkdo ?
Restart, vyndání baterie a SIM nepomohlo
ulo¾ena
Ales-X
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Pøíspìvkù: 222

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #12 v: 29. Srpen 2007, 08:19 »

Bachmann: pou¾ij tlaèítko "znovu naèíst z mobilu" .. je to ta ¹ipka dolu a mìlo by to jít ;-)
ulo¾ena

Bachmann
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #13 v: 02. Záøí 2007, 06:41 »

Ales-x
To (samozøejmì) dìlám, prostì to nejde, tváøí se to, ¾e to dìlám opakovanì a "u¾ je to hotové", jen¾e seznam na obrazovce je prázdný.
Bohu¾el jsem to zjistil i na FMA, nainstaloval jsem si ho, aby to mohl alespon zalohovat. Tel seznam mi to prostì nechce otevøít a stáhnout.
Nemù¾e to být tedy telefonem ?
Nedávno se mi nepodaøilo ulo¾it nový kontakt.
ulo¾ena
Ales-X
U¾ivatel
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Pøíspìvkù: 222

Zobrazit profil WWW
« Odpovìï #14 v: 03. Záøí 2007, 11:48 »

To je divné, asi by pomohlo obnovit tovární nastavení pøístroje, nebo v nejhor¹ím pøehrání FW, ale tím pøíjde¹ o ta èísla v telefonu, mo¾ná bych je¹tì jednou skusil komlet odinstalovat drivery pro telefon z PC, odinstalovat i MPE a FMA a pak to vse nainstalovat znovu ... je¹tì mì napadla mo¾nost, co má¹ za OS a jaký má¹ v nìm SP ... já kdy¾ mìl XP Profi s SP1 tak mì BT pøenos také dìlal pìkné blbosti ... doporuèuju SP2. Kdy¾ nepomù¾u nic z vý¹e uvedeného tak je¹tì skusit pøipojit telefon s PC pøes DSS-25, udìlat zálohu komplet telefonu a skusit to obnovení nastavení.
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: [1] 2  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T630 nejde pøipoji k PC
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.009 sekund, 18 dotazù.