SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
03. Únor 2023, 05:11

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142432 příspěvků v 9977 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T630 nejde připoji k PC
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: SE T630 nejde připoji k PC  (Zobrazeno 14429 x)
rainmaker
Uživatel
***
Telefon: SE T630
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« v: 17. Březen 2007, 08:37 »

Potřebuju poradit
Mám SE T630.OS WInXP SP2,a mobil nemužu připojit k PC přes BT nebo datovej kabel.když kabel připojim k PC tak mi win rozpozna zařizeni ale nenainstaluje ovladače. pokud chci instalovat z přiloženeho CD (datovy kabel)
tak mě ty ovladače nenajde(podle navodu z CD zadavam stejně umistění)
mohl by my někdo poradit?
kabel to je tento : http://i-obchod.cz/product.asp?productid=2428
tak bluetooth my funguje.ovšem datovej kabel stále nic. asi jsou na vině ovladače pro WINXP. nevite někdo kde je sehnat?
« Poslední úprava: 17. Březen 2007, 13:26 od rainmaker » uložena
Tube
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE W800i
Příspěvků: 100



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #1 v: 17. Březen 2007, 18:02 »

Na oficiálních stránkách je pro T630 pouze ovladač pro modem. Jukni tady to jsou stránky SE s podporou výrobku T630

Na origo CD od T630 jsi se koukal? Už nevím přesně co tam je. Je to více jak 3 roky co jsem ho kupoval a to CD jsem prakticky nikdy nepoužil...
uložena


Alcatel OT Wiev db [email protected] -> Alcatel OT 501 -> SE T630 -> SE W800i -> SE W595 + M2 4GB
Eurotel Go -> Vodafone Rozjezd naplno 50
luck.up
Anonym
« Odpověď #2 v: 17. Březen 2007, 19:45 »

Kdyz ti jde BT tak naco kabel  Shocked

U tohoto USB kabelu tam urcite musis hodit ty ovladace z cedecka ktere si knemu dostal.
Vytvori se ti novy seriovy port (treba com3) a ten si pak zvolis napr ve FMA

Ale kabel je ti na p*** kdyz mas BT  Mrknutí mam ho tez a jsem spokojen (ovladani pc z mobilu je fajn)  Cheesy
uložena
luck.up
Anonym
« Odpověď #3 v: 17. Březen 2007, 19:49 »

ale je to huste .. takovy drahy kabel  Grin
uložena
Redeemert
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Cedar J108i
Příspěvků: 771



Zobrazit profil
« Odpověď #4 v: 17. Březen 2007, 21:29 »

Někdo by sice mohl argumentovat, že kabel je rychlejší než BT, ale s tou mega pamětí, co má T630, tak BT úplně stačí, také ho používám k svojí naprosté spokojenosti  Smajlík
uložena

Motorola T180 -> Nokia 3310 -> Siemens M55 -> Nokia 8310 -> SE T630 -> SE V630i -> Nokia E52 -> Samsung S8000 Jet -> HTC Desire -> SE Cedar J108i
rainmaker
Uživatel
***
Telefon: SE T630
Příspěvků: 2


Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 18. Březen 2007, 01:23 »

díky za rady.no kabel jsem si pořizoval proto že mě nešel ten bluetooth.ten jsem zazrakem dnes sprovoznil takže ten kabel pošlu asi zpět :-)
ještě jednou díky.
uložena
Jirabach
Anonym
« Odpověď #6 v: 22. Červenec 2007, 16:09 »

Potřeboval bych připojit  SE630 k počítači přes BT pro zálohování pomocí  MyPhoneExplorer
Chce to po mě Aktivační klíč (na telefonu) nevím kde to vzít, co to je.
Zkusil jsem ta dát PIN (to je jediné, co na telefonu zadávám) ale nebere to.
Jedná se (asi :-) o něco jiného.
Ví někdo ?
uložena
miramax
Anonym
« Odpověď #7 v: 22. Červenec 2007, 16:23 »

Zkus dat treba jednicku a na PC taky  Mrknutí
uložena
Jirabach
Anonym
« Odpověď #8 v: 23. Červenec 2007, 12:08 »

děkuji, už jsem pokročil- telefon s počítačem se již vidí
aktivační klíč jsem dal běma stejný

jenže:
stejně ke spojení nedošlo,když nechám telefon, aby našel počítač, skutečně ho najde, vypíše jeho název, ale potom se "spojení nepodařilo navázat"

když to udělám obráceně a nechám počítačem hledat telefon, zase ho najde, ale napíše:
Při použití Bluetooth se ujisti, že je aktivován na telefonu (to mám)
a že je aktivovaná služba "Virtual serial port" v ovladači v adaptéru v PC.

Prohledal jsem ve správci zařízení snad všechny záložy, ale "Virtual serial port" jsem tam nikde nenašel

víte ted nějakou radu ?




---------------------------------------------------------------------------------

Hezký den, zdraví a pohodu Vám přeje Jiří Bachmann.

tel.    415 679 229
mob.    731 538 141
ICQ     248185813
skype     jirabach

uložena
Bachmann
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #9 v: 27. Červenec 2007, 07:40 »

Tak základní připojení už se mi podařilo, nyní mám problém se stažením telefonního seznamu do PC.
Jednak telefon (630) odmítá kopii kontaktů na SIM a přenos seznamu do MyPhoneExplorer se nedaří vůbec.
Na stolním PC mi funguje seznam a zase nejdou odesílat SMS.
Prostě na dvou počítačích funguje vždy pouze něco, všechny funkce najednou nejdou :-(
Nemůže to být "něco" v telefonu. Existuje jakýsi reset telefonu ?

uložena
bejček
Anonym
« Odpověď #10 v: 20. Srpen 2007, 14:48 »

Zdravim, potřeboval bych radu, nemůžu najít ovladače k SE T630 nemáte je někdo, že by ste mi je poslali? díky a zatim
uložena
Bachmann
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #11 v: 27. Srpen 2007, 07:49 »

Zkus dat treba jednicku a na PC taky  Mrknutí

Tak jsem to konečně rozchodil a nyní mám už "pouze" jeden problém - nejde mi do PC natáhnout Telefonní seznam.
Jian telefon komunikuje bez problémů. SMS, Hovory, vše stahuje, aktualizuje, maže, prostě normálně.
Jediný seznam napíše "Akktualizace proběhla" a přitom v PC nemám ani jeden kontakt.
Chtěl jsem to obejít přes seznam na SIM, ale tam mám pouze 250 kontaktů, v tel. 500
poradíte někdo ?
Restart, vyndání baterie a SIM nepomohlo
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #12 v: 29. Srpen 2007, 08:19 »

Bachmann: použij tlačítko "znovu načíst z mobilu" .. je to ta šipka dolu a mělo by to jít ;-)
uložena

Bachmann
Uživatel
***
Příspěvků: 3


Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 02. Září 2007, 06:41 »

Ales-x
To (samozřejmě) dělám, prostě to nejde, tváří se to, že to dělám opakovaně a "už je to hotové", jenže seznam na obrazovce je prázdný.
Bohužel jsem to zjistil i na FMA, nainstaloval jsem si ho, aby to mohl alespon zalohovat. Tel seznam mi to prostě nechce otevřít a stáhnout.
Nemůže to být tedy telefonem ?
Nedávno se mi nepodařilo uložit nový kontakt.
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #14 v: 03. Září 2007, 11:48 »

To je divné, asi by pomohlo obnovit tovární nastavení přístroje, nebo v nejhorším přehrání FW, ale tím příjdeš o ta čísla v telefonu, možná bych ještě jednou skusil komlet odinstalovat drivery pro telefon z PC, odinstalovat i MPE a FMA a pak to vse nainstalovat znovu ... ještě mě napadla možnost, co máš za OS a jaký máš v něm SP ... já když měl XP Profi s SP1 tak mě BT přenos také dělal pěkné blbosti ... doporučuju SP2. Když nepomůžu nic z výše uvedeného tak ještě skusit připojit telefon s PC přes DSS-25, udělat zálohu komplet telefonu a skusit to obnovení nastavení.
uložena

Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely  |  T610/630/Z600  |  Téma: SE T630 nejde připoji k PC
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 18 dotazů.