SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím pøihla¹te se nebo se zaregistrujte.
Nepøi¹el Vám aktivaèní email?
03. Prosinec 2024, 08:46

Zadejte u¾ivateské jméno, heslo a dobu pøihlá¹ení
Hledat:     Pokroèilé vyhledávání
142478 pøíspìvkù v 10019 tématech od 23754 u¾ivatelù
Nejnovìj¹í u¾ivatel: Emmitt
* Domù Nápovìda Hledat Pøihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Folie Brando
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Folie Brando  (Zobrazeno 19221 x)
Dragonflys
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 18

Zobrazit profil
« Odpovìï #15 v: 01. Srpen 2007, 20:51 »

No já mìl ¹tìstí, ¾e jsem ukecal kolegu a dal mi zadarmo folii pro dotykového palmtopa. Super síla, velikost staèí na 6 displejù a je matná. Pokud se støíhá nù¾kami, neodlepuje se a ta výdr¾ proti ¹krábancùm je bo¾í...Bohu¾el jsem chtìl vypídit na netu ten typ a hodit to sem, ale nemám pøesnì typ nebo oznaèení, tak¾e je nemo¾né najít... Je¹tì budu hledat a kdy¾ to najdu, dám vìdìt, ani kolega neví, co je to za typové oznaèení, tak snad v prodejnì PC by Vám mohli poradit o objednat
ulo¾ena

M600i BLACK, Xperia X10mini pro
Krispin
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 30

Zobrazit profil
« Odpovìï #16 v: 02. Srpen 2007, 09:07 »

ja sem si nakoec koupil nejakou univerzalni v ElectoWorldu, ale je to bida, hned byla poskrabana - je to sice lepsi nez dratem do oka, ale ta originalni co sem mel predtim na P910i byla daleko lepsi... Undecided
ulo¾ena

SE M600i white, SE P900@910i
vladaf
U¾ivatel
Telefon: M600i
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #17 v: 08. Srpen 2007, 15:19 »

No jinak celkem slusnou nabídku folií Brando mají zde http://obchod.sunnysoft.cz/01_prislusenstvi-pda-tel/12-ochranne-folie/ Ale bohuzel na M600 nemají, dá se tam ale koupit na iPAQ hx4700 coz by melo byt i na dve folie na M600. Coz za cenu nejakych 250Kc ujde... Musí se ale stríhat.
ulo¾ena
Krispin
U¾ivatel
Pohlaví: Mu¾
Pøíspìvkù: 30

Zobrazit profil
« Odpovìï #18 v: 08. Srpen 2007, 15:37 »

No jinak celkem slusnou nabídku folií Brando mají zde http://obchod.sunnysoft.cz/01_prislusenstvi-pda-tel/12-ochranne-folie/ Ale bohuzel na M600 nemají, dá se tam ale koupit na iPAQ hx4700 coz by melo byt i na dve folie na M600. Coz za cenu nejakych 250Kc ujde... Musí se ale stríhat.

no, to strihani mi prave moc nedoporucovali, chtel sem to takhle udelat uz puvodne, ale rikal mi ten prodavac ze to zkousel a ze se to pak odlepuje.. Undecided sakrys, proc nemaji primo na M600? Vzdyt P1i bude mit stejnou velikost dispalye, ne? takze by meli zacit to sunout k nam na trh.
ulo¾ena

SE M600i white, SE P900@910i
Dragonflys
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #19 v: 08. Srpen 2007, 20:31 »

Tak folie, o které jsem psal, je na Fujitsu Siemens Lifebook T4215 s dotykovým displejem, ale a» to zadávám jak chci, neleze nikde ta ochranná folie pro tenhle displej, tak¾e asi byste se museli zeptat pøímo u nìkoho, kdo to prodává...displej to má 12", tak¾e vystaèí opravdu na hodnì displejù
« Poslední úprava: 12. Srpen 2007, 08:16 od Dragonflys » ulo¾ena

Petr Kuchaøík
Anonym
« Odpovìï #20 v: 09. Srpen 2007, 17:00 »

Doporuèuji folie Clarivue. Jsou pøímo na M600i a jsem s nimi spokojem - ne¹krábou se tak jako univerzální a mají lep¹í povrch...
ulo¾ena
vladaf
U¾ivatel
Telefon: M600i
Pøíspìvkù: 11

Zobrazit profil
« Odpovìï #21 v: 20. Srpen 2007, 22:14 »

Já jsem stríhal, a jsem spokojen. Chce si to opravdu pohrát, nuzky rádne nabrousit, mít presné pravítko a trochu sikovné ruce. Mám ji jiz mesíc a nikde ani náznak odlepení...mimochodem k tomu hodne prispívá i to, ze displej  u M600 i P1 je zapustenej, takze pri presnem strihání nehrozí, ze v kapse zavadís o folii,atd. Tvuj prodavac zrejme nemel primo zkusenosti se zapustenými displeji! U nezapustených displeju se urcite nevyplatí stríhat ani sebesikovnejsím! Tam je riziko nechteného zavadení frekventovanejsí...enjoy
ulo¾ena
frutisek
U¾ivatel
Pøíspìvkù: 8

Zobrazit profil
« Odpovìï #22 v: 23. Øíjen 2007, 19:41 »

takze dnes sem zakoupil v Brne Brando folii na iPAQ hx4700 (ja mam m600i), teda chtel sem jakoukoliv a zrovna mi prodavac dal tuhletu, az sem odchazel z obchodu tak sem si vzpomel na tuhle diskusi ze ji nekdo doporucil. Teda vubec nevypadala ze by vysla na 2x, kazdopadne kdyz si ji clovek dal "nalezato" tak zjistil ze fakt vyjde a jeste zbude nejaky sranda rozmer. Jinak osvedcil se postup kamose - v autocadu narysovat obdelnicek rozmer displaye, vytisknout, vystrihnout a dostrihnout presne na rozmer. Az budete mit papirovy rozmer folie, staci pridrzet na folii a strihnout si original Smajlík takze nalepeno 5 minut, zatim drzi, je to hezky od kraje ke kraji, a az na asi 1mm kousicek, ktery se tvari jako ze se mu nechce prilnout, tak v poho. Vzhledem k tomu ze je ten display zapusteny, beru to zatim jenom jako drobny kaz, ktery byl zpusobeny ne superostryma nuzkama. no on prodavac doporucoval skalpel nebo fakt hodne ostry nuz. tak to je tak odeme coby doporuceni dalsim generacim Smajlík
ulo¾ena
Dragonflys
U¾ivatel

Zobrazit profil
« Odpovìï #23 v: 08. Srpen 2008, 13:18 »

Smajlík Tak shrnu zku¹enosti s folií, co jsem popisoval - po celou dobu jsem ji nemìnil a nenese ¾ádné vìt¹í známky opotøebení...tro¹ku je¹tì zmatnìla, ale je to vidìt pouze pod úhlem a jenom pøi porovnání z okraji...®ádné odlepování nebo nìco podobného neznám, veliká spokojenost
ulo¾ena

Fórum SEMania.cz

ulo¾ena
Strana: 1 [2]  V¹e
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ3  |  Pøíslu¹enství (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Folie Brando
Skoèit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.
Stránka vytvoøena za 0.012 sekund, 18 dotazù.