SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
25. Leden 2025, 06:26

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142487 pspvk v 10023 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Ericsson T28 - Problém
Strana: [1]
Poslat tma Tisk
Autor Tma: Ericsson T28 - Problém  (Zobrazeno 6285 x)
HondaCB500
Anonym
« v: 07. Leden 2007, 11:06 »

Dostal se mi do ruky T28 World (zadarmo Cheesy),
nesel zapnout. tak sem si sehnal nabijecku, nabil sem ho a ted slape jak hodinky!!!!!
Docela dobrej kseft ne?

NE!!!!!!! Sad

Jeden velkej problem!!!!

NESVÍTÍ!!!!

Nesvítí ani displej ani klavesnice.
Nevíte nekdo co se s tim da delat?

Díky za info
uloena
DS
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Xperia X1
Pspvk: 277

Zobrazit profil
« Odpov #1 v: 07. Leden 2007, 11:32 »

jestli myslis podsvetleni tak to v menu nastavit ne? a nebo rozebrat a kouknout se na diody...
uloena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
HondaCB500
Anonym
« Odpov #2 v: 07. Leden 2007, 11:40 »

v menu je to zapnuty.

No kdyz to rozeberu tak co zjistim?

A navic nemam naradicko Embarrassed
uloena
DS
U¾ivatel
Telefon: Xperia X1
Pspvk: 277

Zobrazit profil
« Odpov #3 v: 07. Leden 2007, 11:43 »

Zjistis vubec jestli tam ty diody vubec jsou... Jestli se na to necitis tak kontaktuj technickou podporuhttp://semania.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=554&Itemid=53
uloena

R310s+CH100->T100->T310->K500i->P900+T300->P990i->P1i+HPM-85+M2 8GB
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
Pspvk: 1960

Zobrazit profil WWW
« Odpov #4 v: 07. Leden 2007, 17:33 »

tusim ze na t28 niesu diody ale iluminacna vrstva, a tam mozu byt pozkodene kontakty
uloena

HondaCB500
Anonym
« Odpov #5 v: 07. Leden 2007, 18:23 »

ja bych se rad podival dovnitr,ale nemam na to naradi. mam veci jen na nokie a na siemensy Sad

uloena
★RONOX★
Grafik SEMania.cz
Telefon: P1i & OQO 2 & iPhone
Pspvk: 1960

Zobrazit profil WWW
« Odpov #6 v: 07. Leden 2007, 18:57 »

to ti ani neodporucam, radsej servis
uloena

michael99
U¾ivatel
Pspvk: 17

Zobrazit profil
« Odpov #7 v: 16. Leden 2008, 23:20 »

Hehe, rok starý vlákno, ale nìjak mi to nedá na nìj nereagovat:))) Ta t28, stejnì jako t20, t29, t39 má luminiscenèní fólii, jak u¾ tady kolega psal. Ta je navíc slepená dohromady s membránou klávesnice, tak¾e v pøípadì výmìny membrány se prý mìnila i ta fólie, která se stejnì vìt¹inou pøi sundavání ponièila a podsvícení nebylo rovnomìrné, byly tam mapy. Pøi tro¹e opatrnosti ale jde oddìlit membránu od fólie. Sám jsem to u¾ dìlal. Co se týká toho, ¾e mobil nesvítí, tak to mù¾e být i ¹patnì dota¾eným ¹roubkem kterým je membrána pøichycena k základní desce a z které je napájena.
Je¹tì napí¹u nìco málo k rozebrání t28 (t29, t39), ..... také jsem po tom pátral kdy¾ sem t28 dostal do ruky a potøeboval ji rozdìlat...vyèetl jsem to nìkde na netu a postup je následující...nejprve sundejte anténu telefonu a to tak, ¾e za ní prostì zatáhnete, ....chcete-li, ¹kubnete....a nebojte se, je jen nastrkovací...Poté zaènìte úplnì odspoda telefonu....v místì, kde je konektor a dva symboly (blesk, sluchátka). Staèí nìco ¹****tého (já to dìlal i hrotem kru¾ítka nebo hodináøským ¹roubováèkem) vklínit mezi kryt a hoøèíkový rám (nejprve na jedné stranì konektoru, pak na druhé) a malinko zapáèit jako byste se chtìli dostat pod kryt. On se pak vycvakne z drá¾ky. Jakmile se Vám to povede dole, máte v podstatì vyhráno....následnì objeïte telefon dokola tøeba starou kreditkou, aby kryt vycvakl i po stranách, pøípadnì zase malinko zapaète a on se vycvakne. V horní èásti bude telefon nejspí¹e dr¾et, tam Vám poradím jen to, aby jste kryt jakoby vyviklali nahoru dolù a za chvilku se pustí:))), ani¾ byste ho tím po¹kodili. Tak to je asi tak v¹e, víc mì nenapadá..
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: [1]
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: Ericsson T28 - Problém
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.008 sekund, 17 dotaz.