SEMania.cz Frum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vtejte, Anonym. Prosm pihlate se nebo se zaregistrujte.
Nepiel Vm aktivan email?
10. Prosinec 2024, 14:52

Zadejte uivatesk jmno, heslo a dobu pihlen
Hledat:     Pokroil vyhledvn
142479 pspvk v 10020 tmatech od 23754 uivatel
Nejnovj uivatel: Emmitt
* Dom Npovda Hledat Pihlsit Registrovat
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: pøekrytování R520
Strana: 1 2 [Ve]
Poslat tma Tisk
Autor Tma: pøekrytování R520  (Zobrazeno 9148 x)
robert24
Anonym
« v: 12. ervenec 2005, 13:53 »

mám r520 s po¹kozeným krytem, máte nìkdo zku¹enost jak ten kryt sundat? mám nefunkèní R520 a rád bych kryty vymìnil...
uloena
MarekHajn
U¾ivatel
Pohlav: Mu
Telefon: Nokia 5800 XpressMusic
Pspvk: 1723

Zobrazit profil WWW
« Odpov #1 v: 12. ervenec 2005, 13:56 »

Zkuste se obrátit pøímo na nìkoho z technické podpory SEManie, podle toho, z jakého jste regionu. Buï vám telefon pøekrytují a nebo poradí jak na to. Rozhodnì budete potøebovat zvlá¹tní ¹roubováèek, nejsem si jistej, ale mìl by to být T6, no a pak hodnì ¹ikovný ruce.

Jinak co jsem vidìl, tak ten kryt sedí a je pøi¹roubovaný na tom magenziovém rámu, nikde není potøeba cokoli vylamovat, páèit atp. jako u pozdìj¹ích SE.
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
robert24
Anonym
« Odpov #2 v: 12. ervenec 2005, 15:04 »

no spec. ¹roubováèek mám... jen nemù¾u najít místo, kde zaèít :-)
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #3 v: 13. ervenec 2005, 09:09 »

Nemám teï R520 pøed sebou, tak¾e nevím a nìjak si nemù¾u "záda" telefonu vybavit... Ale pokud nejsou ¹roubky v rozích rámu, tak by mìly být pod baterkou. Pokusím se nìkde najít fotky, abych si to vybavil...
uloena

Narození SEManie. Pamatujete? U¾ je to dávno... Ale já u toho byl a jsem za to vdìèný.
robert24
Anonym
« Odpov #4 v: 13. ervenec 2005, 09:51 »

no pod baterií jsou vidìt jen konce ¹roubkù, hlavièky jsou pod krytem zezhora. vysondoval jsem, ¾e kryt se sundavá nìjak z boku, pøi sundané anténì....
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #5 v: 13. ervenec 2005, 10:01 »

Hmmm, tak to neporadim... musel bych ji mit v ruce, pak by to asi nebyl problém, ale takhle ne... snad se ozve nìkdo zku¹enej¹í, kdo ji má v ruce...
uloena

robert24
Anonym
« Odpov #6 v: 13. ervenec 2005, 11:23 »

prakticky u nìj není za co chytnout... bojím se abych ten kryt nìjak nepo¹kodil.... Smajlk
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #7 v: 13. ervenec 2005, 12:11 »

Anténu se vám povedlo sundat? Je to pomìrnì jednoduché, staèí jen silou zatáhnout a jde ven. Jak potom, to nevím... Ale nenapadá mì, jak by to tam bylo udìlané, ¾e by to ¹lo sundat jen kdy¾ je dole anténa.
uloena

robert24
Anonym
« Odpov #8 v: 13. ervenec 2005, 12:36 »

jo anténa jde dolù snadno. ten telefon, je tak preciznì udìlanej, a¾ je to na ¹kodu :-)
je omlácenej, naprasklej a stejnì lícuje jak novej
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #9 v: 14. ervenec 2005, 08:49 »

No, ale aspoò dr¾í a nikde nic nevr¾e, ne? Smajlk
uloena

robert24
Anonym
« Odpov #10 v: 14. ervenec 2005, 08:50 »

no to jo. jinak poøád bezva funguje. ka¾dej se mi smìje co je to za pádlo a kdy¾ uká¾u funkce tak doslova èumí Smajlk
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #11 v: 14. ervenec 2005, 09:46 »

Souhlas... já jsem si loni? asi jo...Smajlk Koupil jetou R520 s sebou na hory, abych nemusel pou¾ívat na sjezdovce T610 (tehdy èerstvì pøekrytovanou do èervené, vymazanou GDFS a jiné fièurky...Smajlk ) No a pak jsem si ji nechal, proto¾e se mi líbí designovì, dobøe se na ní pí¹ou SMS a má perfektní funkèní výbavu...Smajlk U¾ ji teda nemám, ale dobøe mi slou¾ila... A je¹tì loni v létì se daly ve Spálený v Praze koupit fungl nový za cca 3000 Kè.
uloena

robert24
Anonym
« Odpov #12 v: 14. ervenec 2005, 16:45 »

no pøesnì tam jsem jí koupil. u¾ jsem jí kdysi mìl a zas jsem se k ní vrátil...
jinak jsem vystøídal: A2618s, R320, T65, T300, T610, P800 a tehnle foun mi fakt sedí...
no teÏ nafasuju v práci K750i, tak to u¾ bude o nìèem jiným...
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #13 v: 14. ervenec 2005, 23:51 »

Jj, starý Eriky, to byla klasa...:-) Mìl jsem T28, T20, T65, T39, R520... To byly Telefony s velkým "T". Pak pøi¹ly SE, velmi velmi kvalitní. T610, T630,  Z600, Z200, P800... a teï opìt K500i, K700i, F500i...

Pominu-li pauzu, kterou zpùsobilo pøesycení tìmito telefony, tak jsem byl v¾dy spokojen. A i teï se navracím k ovìøenému a ke spokojenosti.
uloena

ANFI
Anonym
« Odpov #14 v: 24. ervenec 2005, 13:26 »

To je nesmrtelnej telefon, mám ho 4 roky. U¾ tehdy Bluetooth....!   ....jéje-a do vèerej¹ka jsem "skrz nìj" jako modem a Bluetooth lezl na Internet s notebookem. I v zahranièí (za ¹ílené peníze pøi dataroamingu...) Od vèerej¹ka mám GC85 a skáèu kolem téhle novoty. I kdy¾ mi teï frèí neporovnatelnì rychlej¹í EDGE, nedám na nìj dopustit! Je to zlatej starej Erik a doteï na nìj kdejaká nale¹tìná mobilní cihlièka nemá! Na trhu je mraky pou»ovejch ¹purkù který nejsou k poøádný práci! Tak! Tongue
uloena
FilipLudvik
Anonym
« Odpov #15 v: 24. ervenec 2005, 13:46 »

To je nesmrtelnej telefon, mám ho 4 roky. U¾ tehdy Bluetooth....!   ....jéje-a do vèerej¹ka jsem "skrz nìj" jako modem a Bluetooth lezl na Internet s notebookem. I v zahranièí (za ¹ílené peníze pøi dataroamingu...) Od vèerej¹ka mám GC85 a skáèu kolem téhle novoty. I kdy¾ mi teï frèí neporovnatelnì rychlej¹í EDGE, nedám na nìj dopustit! Je to zlatej starej Erik a doteï na nìj kdejaká nale¹tìná mobilní cihlièka nemá! Na trhu je mraky pou»ovejch ¹purkù který nejsou k poøádný práci! Tak! Tongue

Zcela s Tebou spuhlasim.. i s Tebou, Marku.

Byly to perfektni telefony.
uloena
MarekHajn
U¾ivatel

Zobrazit profil WWW
« Odpov #16 v: 25. ervenec 2005, 17:48 »

2FilipLudvík: No v¹ak ty má¹ tu fajnovou T39, nebo ne?
Kamarád si je teï koupil taky, v podstatì fungl novou, je vyvonìná a¾ na pùdu,prostì ¹pièka. A je z ní nad¹enej jak malej kluk. Ani se mu nedivím. Pomineme-li barevný displej, fo»ák a podobný nepotøebný vìci, tak na práci je to perfektní telefon.
uloena

FilipLudvik
Anonym
« Odpov #17 v: 25. ervenec 2005, 18:10 »

2FilipLudvík: No v¹ak ty má¹ tu fajnovou T39, nebo ne?
Kamarád si je teï koupil taky, v podstatì fungl novou, je vyvonìná a¾ na pùdu,prostì ¹pièka. A je z ní nad¹enej jak malej kluk. Ani se mu nedivím. Pomineme-li barevný displej, fo»ák a podobný nepotøebný vìci, tak na práci je to perfektní telefon.

Ano, mam. Je uplne paradni. Jen se citim trosku blbe. Dostal jsem ji....
uloena
Frum SEMania.cz

uloena
Strana: 1 2 [Ve]
Poslat tma Tisk
Frum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Ostatní modely (Modertor: Ganimed)  |  Tma: pøekrytování R520
Skoit do:  

© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.
Strnka vytvoena za 0.007 sekund, 17 dotaz.