Fórum SEMania.cz

Ostatní telefony => Obecné => Téma založeno: ares952 07. Říjen 2006, 18:07



Název: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: ares952 07. Říjen 2006, 18:07
Vcera jsem si koupil K800i a telefon se me po prvnim zapnuti zeptal na kod telefonu, abych si ho nastavil a ze ma byt 4 mistne. Tak jsem si vytukal svoje standardni cislo a dal jsem to neresil. Dneska jsem dosel k menu zabezpeceni a tam kod zamku telefonu. Tak jsem si v pohode vytukal svoje zadane cislo a ze spatne. Tak znovu, v domneni, ze jsem se preklikl. Zase nic. Tak znova a znova, uz jsem zkousel i ruzne varianty, taky nic. Nakoenc jsem tady ansel, ze vychozi anstaveni je 0000, to uz fungovalo. Tak by me jednak zajimalo co jsem to vlastne vcera nastavil a druhak, kolikrat muzu spatne zadat tenhle kod? Zadal jsem ho blbe nejmene 5krat a nic. U predchozich Siemensu jsem byl zvyklej, ze po tretim spatnym pokusu se telefon zablkovoal, tady ne....

Diky


Název: Re: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: Víťa 07. Říjen 2006, 18:41
Zajímavý, na toto se nás K800i neptala. Je to zámek telefonu, na kterej se tě může tázat telefon spolu s pin kodem při zapnutí telefonu, je to takový lepší zabezpečení  ;) Nikdy jsem ale nezkoušel kolikrát je možné ho zadat špatně.


Název: Re: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: TomasZmuda 10. Říjen 2006, 07:38
myslím, že kód telefonu není omezen počtem zadání, narozdíl od pinu ;)


Název: Re: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: datinko 10. Prosinec 2006, 13:09
Ak sa kód telefónu zadá 3x zle, okolo 30 min. tel nereaguje ani na správny. Potom o5 všetko funguje.... Takto je to už od T65.  ;)


Název: Re: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: _eXplorer_ 16. Leden 2007, 10:17
Mě při staru naběhne dotaz na kód telefonu pokaždé, ikdyž to není nastaveno, ale ten dotaz jen tak problikne, to je asi chyba FW, protože po sec. to samo zmizí a telefon naběhne... To jsi asi jen myslel že zadáváš kód, a on na to nereagoval...  :-\


Název: Re: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: letadlo 02. Únor 2007, 23:12
Mě při staru naběhne dotaz na kód telefonu pokaždé, ikdyž to není nastaveno, ale ten dotaz jen tak problikne, to je asi chyba FW, protože po sec. to samo zmizí a telefon naběhne... To jsi asi jen myslel že zadáváš kód, a on na to nereagoval...  :-\
to probliknutí je videt pokud je nastaveno v zabezpečení ochrana telefonu - automaticky. Tzn. zkusíš-li jinou SIM tak jej budeš muset zadat. Pokud je stejná SIM, tak jen problikne, dá si jej tam automaticky. Pokud funkci vypneš, tak ani neproblikne.


Název: Re: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: zdenda608 28. Únor 2013, 13:19
Zdravim. Koupil jsem si P1i a pan mi k tomu nedal zadne hesla, ani kody. Pri zapnuti chce telefon kod zamku, ale 0000 to neni  :-[ .
Potrebuju vedet jak se da kod zjistit. Ma s tim nekdo nejakou zkusenost?


Název: Re: Kolikrat je mozne spatne zadat kod telefonu?
Autor: MIKE-BIKER 06. Březen 2013, 15:50
Ahoj, jde to pomocí programu - tuším SETool?!



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.