Frum SEMania.cz

Ostatní telefony => T610/630/Z600 => Tma zaloeno: doceto 08. Kvten 2005, 10:36



Nzev: ICQ na T630
Autor: doceto 08. Kvten 2005, 10:36
Chtel bych nejak rozjet icq na mobilu SE T630, ale porad se mi nedari.. zkousel jsem i par programku, ale porad nic.. mam Eurotel. Mohl by mi prosim nekdo poradit, kdo s tim ma uz zkusenosti a komu tohle jede.. dekuji.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Batole_ 08. Kvten 2005, 13:25
Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: doceto 08. Kvten 2005, 22:22
Cmessenger jsem kdysi zkousel, nejak mi to nejelo, ale mel jsem Oskara a nevim, zda-li spravne nastaveni.. jinak ten jejich server nejedu uz pekne dlouho :( brr


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Batole_ 08. Kvten 2005, 23:36
Este sem potom zkousel naky ICQ, ale uz si nevzpomenu na nazev. Byl o nem clanek zde na SEManii v dubnu tohoto roku. Jenze sem se neprokousal ani registraci na jeber.ru ::) , Tak sem ho zas vymazal. :-( Spoleham uz jen na cmessenger.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: FilipLudvik 09. Kvten 2005, 06:37
Mam T630 a taky se o to snazim. Uz sem zkusil Sicu, Mobicq a Jimm a tyhle nejdou. Teda Sicu by bezelo mozna, ale nece mi nacist contactlist... Ted jen cekam az se umoudri cmessenger server a zkusim tohle. To by prej melo slapat.

Kontakty se nacitaji, ale chvili to trva..zalazi na velikosti seznamu..


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Lord 09. Kvten 2005, 07:11
Pøesnì tak, zale¾í na velikosti seznamu, mám jich tam nìco kolem tøiceti a kdy¾ je polovina online, tak je to opravdu na dlouho, jinak se sicu mám problémy ...i je dost pomalej >:(


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: FilipLudvik 09. Kvten 2005, 07:17
Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  :D


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Lord 09. Kvten 2005, 07:19
Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  :D
tak to u¾ pak rad¹i to èekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mì rychlej¹í


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: FilipLudvik 09. Kvten 2005, 07:23
Sicu mi jelo dobre, ale cmessenger se mi libil vice.

Jinak mam 200 kontaktu, takze jsem cekaval opravdou dlouho.  :D
tak to u¾ pak rad¹i to èekaní zaplatim jako sms-ku a je to pro mì rychlej¹í

Mam data nonstop a ICQ pouzivam uz na K700i - Jimm, P910i - VeriChat, Agilemessenger a tam je nacitani o dost rychlejsi.

Jinak s T610 bylo nacteni tak do dvou minut...


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: David Novák 09. Kvten 2005, 09:44
Prosím o radu, jestli si mù¾u nìjak stáhnout icq na K700i pøímo z mobilu (z wapu). Díky moc!


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Lord 09. Kvten 2005, 10:46
no pokud vim, tak pøíme ne, ale pomocí nìkterych JAVA aplikací sicu, jimm atd.Nebo leda by ¹lo nìco udìlat i pomocí Funkcí ,,moji pøatele,, ale to nevim jestli má K700i, to by spí¹e patøilo do tema o K700.Ale taky by mì zajímalo jestli by to pøes tuto funkci na T630 fungovalo?


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: vlad 09. Kvten 2005, 13:18
Já pou¾íván vestavìnou aplikaci My Friends, s ní¾ to funguje velice dobøe. Návod na zprovoznìní jsem na¹el na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Mám GPRS Data Unlimited od TM.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Lord 10. Kvten 2005, 06:08
Já pou¾íván vestavìnou aplikaci My Friends, s ní¾ to funguje velice dobøe. Návod na zprovoznìní jsem na¹el na http://www.fandango.cz/myfriends-t610/. Mám GPRS Data Unlimited od TM.
ale pøes ICQ to asi je¹tì nejede co?Teï jsem to zkou¹el, sice tam mají na ICQ kolonku ale nechce se mi to pøipojit  :(


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: doceto 12. Kvten 2005, 20:35
Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Redeemert 14. erven 2005, 17:22
Já mám CMessenger, ale zatím nemám v compu bluetooth, tak nemám mo¾nost nahrát si ho do telefonu. Máte s ním nìkdo zku¹enosti?


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Black 15. erven 2005, 07:53
S èím myslí¹, jestli máme zku¹enost? Jako ¾e nemáme BT a cMess je v compu? Já osobnì ne, ale netu¹ím, jak bych tì s touto zku¹eností mohl obohatit. Je¹tì mi není jasné, jak si ho do compu dostal a proè. Pokud si dobøe pamatuji, DL je snad mo¾ný jen pøes WAP. Nìjak Tvé otázce nerozumím. Jestli ho chce¹ zkousnout, zaregistruj se, stáhni cMess, nakonfiguruj pøes comp, pøihla¹ se a uvidí¹ jestli se Ti chytne. Urèitì to není o BT.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: jancal 17. erven 2005, 20:33
taky tomu nìjak nerozumím :-\ ...já mám cMess v Z600...na¹la jsem ho na netu a do mobilu jsem ho natáhla pøes infra port...tolik moje zku¹enost....a bez BT...A cMess je jediný klient,který mi ¹lape...pokud teda zrovna jede jejich server...


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: -F- 22. erven 2005, 09:32
cauec, cMess me nejak nejel, takze sem zkousel My friends a taky furt nic, nakonec sem zkusil Colibry a pres ten mi ICQ slape bez problemu. Ale ma to asi smysl asi jen nachvylu pokecat a odpojit (teda pro ty z nas co nemaj Data Unlimited), nejlepsi je rozjet My friends.
Takze vysledek meho prispevku v tuto dobu my cMes neslape,ale Colibry ANO.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Matysecek 01. Z 2005, 22:39
Jaka je datova narocnost Sicu? Pojede to pres Oskara? Me se cMessenger pres Oskara rozjet nepodarilo...


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: nigol 02. Z 2005, 05:33
Jaka je datova narocnost Sicu? Pojede to pres Oskara? Me se cMessenger pres Oskara rozjet nepodarilo...

Me pres Oskara jede, takze by problem byt nemel. Datova narocnost se dost tezko odhaduje. Zalezi, kolik mas prave online lidi a jakou zvolis obnovovaci dobu.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: lukas26 04. jen 2005, 18:54
lidi, nemáte nìkdo IMMessenger??? prosím


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: lukas26 05. jen 2005, 19:41
mù¾e mi nìkdo poradit s Colibry??? ten jsem na kámo¹ové T630 rozjel, ale nechce se to pøipojit na icq...nechápeme proè, v¹e jsem udìlal podle návodu... please, pomozte nìkdo...


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: power 05. jen 2005, 21:12
mù¾e mi nìkdo poradit s Colibry??? ten jsem na kámo¹ové T630 rozjel, ale nechce se to pøipojit na icq...nechápeme proè, v¹e jsem udìlal podle návodu... please, pomozte nìkdo...
Mì se teda Colibry nepodaøilo nikdy spustit. Teda jednou nabìhl napsal jsem 2 zprávy a od tý doby u¾ se ani nepøihlásil. Podle mì není moc spolehlivý. Zatím asi vede cMessenger a Sicu. Chce to zkusit oba proto¾e ka¾dému vyhovuje jiný.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: fireice 06. jen 2005, 06:22
Nejlep¹í a nejspolehlivìj¹í je asi IM "PAPLA"  Zkuste se mrknout  :-X
http://semania.cz/content/view/1128/2/


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Anderas 13. Prosinec 2005, 13:38
Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko

Ahoj Lidi. Zajimalo by mnejak se da tedy rozjet cMassaneger na T630. vubec si nevim rady.Mam vse vyplneno a pise to jen porad Connecting..co mam nastavit do prifili DAtova komunikace? dekuji


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Ví»a 13. Prosinec 2005, 17:11
A nechce¹ teda vyzkou¹et jinej program, na T6xx je jich dost i na na¹ich stránkách v downloadu nìkterý máme.....


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: miramax 13. Prosinec 2005, 18:35
Tak jsem rozjel icq na T630... bez problemu pres cmessenger a pres ETcko

Ahoj Lidi. Zajimalo by mnejak se da tedy rozjet cMassaneger na T630. vubec si nevim rady.Mam vse vyplneno a pise to jen porad Connecting..co mam nastavit do prifili DAtova komunikace? dekuji

Datova komunikace pres GPRS ( internetovej ucet )


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: TomasZmuda 14. Prosinec 2005, 15:55
No já kdy¾ jsem mìl T630, tak jsem jel pøes Sicu a v pohodì.  :D Obnovování jsem si nastavil kolem 60-ti sekund a asi to ani moc ne¾ralo. Problém byl se stabilitou, hodnì padal Jabber server. Co se týká Papla IM, tak jsem vùbec nerozjel  :-\


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: thimlicek 26. Prosinec 2005, 11:40
Umite nekdo zprovoznit My friends na T630 pres oskar  APN internet? Pres wap jede skvele ale pres data se nechce spojit. Mam jeste K700 a tam me to jede i pres data, tak jsem zkousel cely profil prepsat ale nespoji se ani zanic.


Nzev: ICQ na T630
Autor: rich 27. Prosinec 2005, 11:55
ahoy lidi....hele chci taky rozjet icq na t630 ale vubec nevim jaky mam pouzit pripojeni....budu pouzivat jen icq a to obèas.....mam eurotel....tak prosím poraïte co mám zøídit??.....dík moc......


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Black 28. Prosinec 2005, 12:02
Asi nejjednodu¹¹í je Sicu. To neznamená, ¾e je nejlep¹í. Stáhni si ho do mobilu a nastav. Pokud Ti jede internetový profil, nemìl bys mít problém. Mnì se kousal, ale kousalo se mi v¹echno. Nic nebylo bez problémù. C mess vy¾aduje registraci, funguje, kdy¾ funguje. Za mých mladých let velmi èasto nejel server.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: power 06. nor 2006, 00:17
Pokud jede server cleverlance (cMessenger) Tak doporuèuji právì jeho je asi nejstabilnìj¹í. Pak jsem také dlouho pou¾íval Sicu - vìt¹inou bylo spolehlivé ale v¹e zále¾í také na serveru tjat.com na kterém Sicu jede. Jinak kombinace mého pou¾ívání byla :T610+FW R3C i R6B+ET data. Pokud byste stále váhali mo¾ná pomù¾ou nìkteré recenze a èlánky jako napø.

http://semania.cz/content/view/1005/2/
a
http://semania.cz/content/view/445/2/


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Black 20. nor 2006, 12:15
Dává¹ sem odkaz na recenzi JIMMa. Ten je urèitì nej a SICU ani cMess se s ním nemù¾e srovnávat. Ale jede taky na 610/630? Já to nevím, ale asi by to udìlalo hodnì lidem radost, je¹tì se hodnì po jkapsách nosí.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: eXtreme Jack 19. Kvten 2006, 14:20
Pomoooc mám SE T630 Eurotel,  nemám pau¹ál a chci ICQ zkou¹el jsem Jimm - zamrzl mi mobil, Sicu psalo Naèítám tak 10 minut tak sem to vypnul v Papla mi furt bìhaly òáký procenta a cmessengeru se mi ne¹lo pøipojit z komplu. Existuje nìco co by fungovalo ( kámo¹ má Siemens 1,7 Mb pamì» bez BT, Irda; zbytek stejny jak ja) a Jimm mu de bez problémù  :'( :'( :'( :(


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Ales-X 19. Kvten 2006, 15:21
Tak cMessenger je u¾ mrtvej, bylo mì to potvrzeno provozovatelem. Sicu funguje, ale hodnì podle nálady ... spí¹ nefunguje, má je¹tì hodnì chyb a pokud vím tak se na nìm u¾ taky nepracuje. JIMM potøebuje Sockety co¾ T630 nepotporuje, ale zrovna dnes jsem obìvil mo¾nost pøipojení JIMM 5 pøez HTTP, ale zatím se mì to nepodaøilo rozchodit ... tak snad èasem uvidíme. Fakt tet jediné pou¾itelné jsou Papla a vestavìná fce My Friend.

Paplu nastaví¹ krásnì podle http://semania.cz/content/view/1128/2/ kdy¾ si to dùkladnì proète¹ tak to musí fungovat.

My Friends nastaví¹ podle http://www.fandango.cz/myfriends-t610/ také to je pochopitelné.

Ale pozor na hlavní chybu co vìt¹ina dìlá, je potøeba správnì nastavit profil pøipojení, papla bì¾í pøez internet, u tebe tipuji Gointernet, nebo takle nák podobnì se to jmenuje. A u My Friends zase pøez wap, to nevím pøesný název u eurotelu, ale je to ten profil co má¹ nastavený pro wapový prohlí¾eè.

Ahoj Ale¹

dodatek: server http://yamigo.com/ funguje
dodatek2: My Friend naète pevnì jen 20 kontaktù zbytek se obìví jen kdy¾ ti budou psát .. domnívám se ¾e to je vlastnost aplikace.


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: power 25. Kvten 2006, 11:46
Co se týká Sicu tak znovu pøipomínám slova autora. Pokud má nìkdo zájem o vylep¹ení této aplikace není problém autor poskytne zdrojové kódy.
Zatím (kdy¾ u¾ cMessenger nejde) nic kloudnýho nebude a obávám se ¾e u¾ je moc pozdì aby se je¹tì nìkdo sebral a zaèal dìlat nìco kloudnýho pro tyto telefony. Hlavnì jde o to ¾e pro MIDP1.0 toho moc nejde. øe¹ením je si zakoupit IM+ ale ten je dost drahej :-X


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: eXtreme Jack 27. Kvten 2006, 12:01
Tak cMessenger je u¾ mrtvej, bylo mì to potvrzeno provozovatelem. Sicu funguje, ale hodnì podle nálady ... spí¹ nefunguje, má je¹tì hodnì chyb a pokud vím tak se na nìm u¾ taky nepracuje. JIMM potøebuje Sockety co¾ T630 nepotporuje, ale zrovna dnes jsem obìvil mo¾nost pøipojení JIMM 5 pøez HTTP, ale zatím se mì to nepodaøilo rozchodit ... tak snad èasem uvidíme. Fakt tet jediné pou¾itelné jsou Papla a vestavìná fce My Friend.

Paplu nastaví¹ krásnì podle http://semania.cz/content/view/1128/2/ kdy¾ si to dùkladnì proète¹ tak to musí fungovat.

My Friends nastaví¹ podle http://www.fandango.cz/myfriends-t610/ také to je pochopitelné.

Ale pozor na hlavní chybu co vìt¹ina dìlá, je potøeba správnì nastavit profil pøipojení, papla bì¾í pøez internet, u tebe tipuji Gointernet, nebo takle nák podobnì se to jmenuje. A u My Friends zase pøez wap, to nevím pøesný název u eurotelu, ale je to ten profil co má¹ nastavený pro wapový prohlí¾eè.

Ahoj Ale¹

dodatek: server http://yamigo.com/ funguje
dodatek2: My Friend naète pevnì jen 20 kontaktù zbytek se obìví jen kdy¾ ti budou psát .. domnívám se ¾e to je vlastnost aplikace.
JO nejde si profil udìlat pøes net na mobilu mi to nejde (poøád tam bìhaj procenta)


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Ales-X 27. Kvten 2006, 12:18
eXtreme Jack: poøádnì si zkontroluj - menu telefonu - Pøipojitelnost - Mo¾nosti wap - profily wap - a tam musí¹ mít zatrhnuto "gointernet" pak ti to musí jít ;-) Ahoj Ale¹


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: eXtreme Jack 01. erven 2006, 08:48
Ale ja tam gointernet nemám mám jen  ET WAP Go GPRS a Go MMS :o


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: mars 01. erven 2006, 11:17
eXtreme Jack: poøádnì si zkontroluj - menu telefonu - Pøipojitelnost - Mo¾nosti wap - profily wap - a tam musí¹ mít zatrhnuto "gointernet" pak ti to musí jít ;-) Ahoj Ale¹
jen doplním, mù¾e být i internet, u Go je ji¾ funkèní oboje  :)


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Ales-X 01. erven 2006, 18:33
Ale ja tam gointernet nemám mám jen  ET WAP Go GPRS a Go MMS :o
Tak si ho musí¹ nastavit ;-)
http://www.eurotel.cz/jnp/cz/phones/mobiles/detailPhone/manuals/index.html?manufacturer_id=4&hwId=261&x=39&y=5


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: eXtreme 22. Srpen 2006, 12:43
Jo a kde tam to nejniii


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Maciej Cichosz z Polski 30. jen 2007, 16:03
Czesc jestdm polakiem i chcialem sciagnac jakis komunikator sciagnac a tu mi takie chuje muje wyskakuja


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Staaford 30. jen 2007, 16:59
a teraz to kámo prelo¾... ;)


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Ales-X 31. jen 2007, 21:56
Co chápu tak to je polák a hledá komunikátor .. asi na ICQ na T630 .. pravdìpodobnì pou¾il google a dal vyhledávat "T630 ICQ" tak mu tohle vypadlo jako jedna z prvních mo¾ností.
Tak¾e: ICQ -> Sony Ericsson T630 = Papla (http://instant.papla.pl/text.asp?file=instant_mob.html)
Doufám ¾e úsudek mám správný a vzorec na icq v T630 je srozumitelný i pro Poláky  ;D


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: luck.up 15. Listopad 2007, 19:38
z ICQ messengeru na tyhle mobyly nefunguje zadny. ani Papla  :-\


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Martin.holeys 15. Leden 2008, 18:18
Ahoj,
Sehnal jsem si Sicu, ale v¾dy se chvíli pøipojuje a pak zahlásí ¾e seznam kontaktù je prázdný :-( , nevíte nìkdo co s tím? V serverlistu ty kontakty normálnì mám, tøeba na www.meebo.cz mi to jede ber problému...


Nzev: Re: ICQ na T630
Autor: Black 03. Kvten 2008, 18:42
No, já jsem taky vyzkou¹el v¹echno jmenované, ale pøekvapuje mne, ¾e Ti nefunguje JIMM. Ten fungoval na první na¹lápnutí, pokud byla JAVA pøipojena na internet a ne na WAP a samozøejmì úèty byly v poøádku. Co to pí¹e?



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.