Frum SEMania.cz

Platforma A200 => Øada W => Tma zaloeno: Axel 30. Srpen 2009, 18:00



Nzev: Decustomizace W715
Autor: Axel 30. Srpen 2009, 18:00
Zdravím, tak jsme si koupil W715, upa super mobilek. prosím ¹lo by zase odstranit Vodafone na origo SE??

U sve G502 jsem zmenil T-Mobile na original..... :)


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: M.Èermák 30. Srpen 2009, 18:54
Proc by to neslo?zmen cda-popis je v navodech- a projed SEUSem..


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: v6ak 30. Srpen 2009, 19:04
Proè? Obávám se, ¾e W715 nemá generic verzi, ale je jen pro Vodafone.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: M.Èermák 30. Srpen 2009, 19:15
Jo to je fakt ta asi nikdy nebude kdyz je w715 pro VF.leda flash na g705/w705 ale to nestoji za to.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: v6ak 30. Srpen 2009, 19:31
No, co se rozebíralo v jiném tématu, tak flash na G705 by stát za to mohl (nevýhod asi celkem málo, SHake IT není dùle¾ité, SensMe prý moc nefunguje a pøehrávaè je celkem slu¹ný na v¹ech A200). V pøípadì W705 by pøi¹el AFAIK o GPS.
Dal¹í mo¾ností je pomocí customize_upgrade.xml apod. opravit, co Vodafone spáchal. Zajímavé by mohlo být hodit tam FS z napø. W705. Nevím, jak moc by to fungovalo, ale problém by to snad nebyl. Jde hlavnì o soubory typu default.xml apod., kde jsou nìkteré výmysly operátorù, napø. zablokované mo¾nosti zkratek na ¹ipku.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: mironfs 30. Srpen 2009, 19:53
http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1286

sice je to hutchinson (aj tak nvm co to znamena =D) ale je to generic

nece teraz dakto pls helpnut mne vo vedlajsom topicu?


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: M.Èermák 30. Srpen 2009, 20:02
Uz tu mame tenhle topic..a k tomu firmu:je red52,jestli mas 53 tak bys musel downgradovat cid-jestli teda sezenes erom a gdfs cid52 pro w715..jestli mas cid52,tak to zkusit flashnout muzes,jeste ale sehnat custom pack..


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: mironfs 30. Srpen 2009, 20:04
nepasuje custom z k850?


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: M.Èermák 30. Srpen 2009, 20:16
Custom z k850i urcite nepouzivej,jen pro w715.musis stahnout ale pro stejnej region,posledni ofiko firm bez vf customizace pro w715 jsem na tom webu seusers videl r...035.region nordic.sice prijdes o cestinu,ale pri tom jak jsem koukal co tam je za firmwary bys o ni asi stejne prisel-bude en..a co mas teda za cid?52 nebo 53?zmenit cda a projet seusem by ale asi slo.a2 cda generator...edit: sakra ja myslel ze sem celou dobu pise axel a on je to mironfs..


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: mironfs 30. Srpen 2009, 20:26
ja mam vo fone custom z 850. a kdo je axel?

http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=15696

vytahni si z terajsieho fonu jazyky flashni tymto a daj ich tam


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: v6ak 30. Srpen 2009, 20:31
Custom bych klidnì nechal pùvodní. Jediná nevýhoda by byla snad nemo¾nost aktualizovat SEUSem.
Hutchison je, tu¹ím, nìjaký operátor v Asii. Mám G502 R1FA037 hutchison a oproti R1FA031 generic má nìjaké funkce navíc. Má sice nìkteré obrázky jiné, ale nevypadá to jako brandované. Stabilita patrnì i lep¹í. (Generic jsem nemìl moc dlouho, ale prý je to znát.) Nenarazil jsem na ¾ádné zabetonování nastavení ani výchozí profily internetu. Struktura menu mo¾ná i lep¹í.
Tak¾e pokud by hutchison mìl být podobný u W715, tak bych se ho nebál.
Ty jazyky bude u¾iteèné nahrát z pùvodního FW.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: mironfs 30. Srpen 2009, 20:39
nech to spravi presne podla toho navodu


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: M.Èermák 30. Srpen 2009, 21:02
Ale ten hutchison byl na tom webu ve verzi R..neco..029 a ten nordic r...035.urcite by myslim sel seusem-jen najit cda number pro nordic..rikam a2 cda generator.neni to nemozny.akorat mozna bude problem se seusem-vf firm je tusim R1EA001,coz je vyssi verze nez nas cil a nas cil je tam dostat R1neco035 a nizsi.stacilo by tam dat R1..(nevim jak to presne je)035 a nizsi neofiko nastrojem-a2uplouder a pak by to ten seus vzal.ale kdyz tam nahraje primo 035 tak ani pro seus neni duvod.jinak axel je zakladatel tohodle topicu..


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: mironfs 30. Srpen 2009, 21:24
ah uz mi doplo. nemohol by si pls aj mne pomoct? prvy abo druhy topick pod tymto


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: Axel 31. Srpen 2009, 21:58
téda dlouho jsme na semanii nebyl a u se nejak ztracim....zkusím udelat nasleduji, zazalohovat stavaji Main a FS, a soupnout to tam z W705. Jestli to bude nejaky spatny, zustanu u Vodafone, ale stvou me napr. ty zkratky, a omezene funkce... :D


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: v6ak 01. Z 2009, 06:23
Záloha mainu není mo¾ná, ale mù¾e¹ ho s nejvìt¹í pravdìpodobností nìkde stáhnout.
Záloha FS je s CID 52 bez problému, s CID 53 se asi stále musí vyu¾ít customize_upgrade.xml a zálohovat napø. na kartu. Ale stejnì tamten FW je pro CID 52.
BTW: Co v¹echno Vodafone omezuje? Mo¾ná by to ¹lo zmìnit... Ty klávesové zkratky by asi ¹ly.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: Axel 01. Z 2009, 15:36
cely vzhled menu,nektere polozky nejsou smazat, a taky se mi nelibi Vodafone live... >:( vyzkousim co radíte....


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: M.Èermák 01. Z 2009, 17:38
Ja jsem se taky pokousel odstranit customizaci VF ruznejma malejma upravama.sice jsem uz nikde nevidel logo VF ale ted po decustomizaci-sice jsem vsadil na vyssi firm kterej je pro europe 4-severni zeme-bez cestiny..ale musim rict ze je to daleko lepsi.mit customizaci za to nestoji.nejde odstranit funkcni,ale pouze z vetsi casti graficka customizace.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: peterss 01. Z 2009, 19:27
spojte se s Filipem, udela vam do w717 W705ku a je to. cisty fw SE, bez vseho balastu. vcera mi delal moji w715ku.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: Sasakr 01. Z 2009, 19:53
A nepøi¹el si o GPS?!


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: peterss 01. Z 2009, 19:56
tu jsem neresil, na gps jsem si nechal Artemise- TomTom7. dulezita je pro mne akurat wifina


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: M.Èermák 01. Z 2009, 19:58
No prave to je to.Axle-co mas za cid-52 nebo 53?


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: peterss 01. Z 2009, 20:02
tak tam dej G705, to jiste z gps  ;)


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: Grufka 18. jen 2009, 12:17
Peterss pí¹e: spojte se s Filipem, udela vam do w717 W705ku a je to. cisty fw SE, bez vseho balastu. vcera mi delal moji w715ku.
Mohl by mi dát, prosím, nìkdo kontakt na  Filipa?


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: lavisek 17. Listopad 2009, 12:32
ahoj lidi, nìjak se v tom potácím a ¾ádný s programù mi nechce mojí w715 identifikovat
mám tam taky vf a chtìl bych se ho zbavit ale nìjak si nevím rady co s tím mù¾e nìkdo poradit???

nejsem registrován tak¾e pro zobrazení linku je tøeba napsat pøed http
(s2.imgupload.cz/img/--/92404/nPmas/a2.JPG)
(s2.imgupload.cz/img/--/92405/YWv8K/xs++.JPG)


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: peterss 17. Listopad 2009, 13:49
najdi si "novy" A2 uploader (novsi verzi) a jde to. nebo kontaktuj Filipa (byvala tech. podpora), kontaktu na neho se tu povaluje spousta


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: lavisek 17. Listopad 2009, 17:39
tak to nebyla moc dobrá rada.mám verzi 2 která by mìla podporovat i CID 53 a stále nic zkou¹el jsem i program xs++ a taky nic takté¾ v poslední verzi
prostì nic z toho mi neuká¾e pøesné podrobnosti o telefonu.co jsem zjistil ale 100% si tim jístý nejsem je toto R1GA026 CID53 proto jsem se zatím do decustomizace nepou¹tìl.


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: peterss 17. Listopad 2009, 17:52
tak to nebyla moc dobrá rada.

hele, Ty "odborniku" , kdyz tomu nerozumis, tak dej od toho ruce pryc a kontaktuj Filipa. tri krat jsem svou w715 fleshoval, kdyz jsem delal pokusy s layoutem. tak mne nechci na...t . za posledne dny uz tady toho bylo dost.
kdyz mi A2 napsal Sorry, your phone is NOT SUPPORTED, tak jsem pouzil magickou aplikaci na netu GOOGLE a nasel jsem A2uploader, ktery mi w715 pripojil a prefleshoval. tak laskave nejdriv studuj vse dostupne a az potom hodnot rady druheho. sakra, ze jsem vubec radil. fakt se na to uz asi v....u.

(http://semania.cz/nahledy/Capture-11-17-00002.jpg)

tento jsem tam daval, protoze na w715 cisty fw neni. jen wodafoun

jeste maly doplnek pro pana chytreho, staci posledni krok a flash probehne

(http://semania.cz/nahledy/Capture-11-17-00003.jpg)



Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: peterss 08. Prosinec 2009, 20:04
tak tam mam zas novy fw, R1GA030  ;)


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: namrda 12. nor 2010, 11:19
Èau lidi mám takovej malej problém.
Pøefeshoval sem W715ku na G705ku.V¹echno ¹lape perfektnì telefon je stabilní prostì super.
Akorád jsem zkou¹el natáhnout do toho nový FW pøes SEUS a a» dìlám co dìlám tak to prostì nejde.
Mìnil jsem i CDA a poøád nic. Víte o tom nìco?Díky za odpovìï.

icq349845838
mail: [email protected]


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: wiglegummi 14. nor 2010, 15:10
Doufám ¾e mì neukamenujete za tenhle pøíspìvek ale zkuste poèitat zde http://se-tuning.cz/viewtopic.php?t=15696  je tam taky jedno øe¹ení ale musíte to proèíst


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: wiglegummi 07. erven 2010, 18:23
Tak co u¾ to nìkdo poøe¹il, jsem si jí taky koupil a chci se toho vodafonu zbavit, jedná se mi hlavnì o wifinu, gps neøe¹ím


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: peterss 12. erven 2010, 20:16
co kdybys precetl taky predchozi stranku ?


Nzev: Re: Decustomizace W715
Autor: wiglegummi 13. erven 2010, 10:55
Jako¾e jsem to mìl tady pøeètené døív ne¾ jsem nìco nappsal, a nvíc ty pøíspìvky jsou u¾ star¹ího data a az tu dobu jse mohlo nìco zmìnit. Tøeba tady je firm sice jenom pro cid52 který je k decustomizaci, customizace z jiného telefonu a jazyky, v¹e by mìlo fungovat, já vyzkou¹ím asi a¾ v úterý a¾¾  mi pøijde W715



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.