Fůrum SEMania.cz

Ostatn√≠ telefony => Platforma Sagem => Tťma zaloĺeno: ◄DaveBury► 25. BÝezen 2009, 10:06



NŠzev: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: ◄DaveBury► 25. BÝezen 2009, 10:06
(http://img223.imageshack.us/img223/6235/2691955297b6bd854126.jpg)


Zat√≠m jsem m√¨l mo¬ĺnost m√≠t v ruce jen chv√≠li, ka¬ĺdop√°dn√¨ n√¨jak√© ty mouchy jsem sta√®il post√łehnout  ;)

- Designov√© proveden√≠ se mi celkem l√≠b√≠, telefonek je p√¨kn√¨ tenk√Ĺ. Ale v √®ern√©m proveden√≠ se mi a¬ĺ tak nel√≠b√≠. Zadn√≠ kryt je opravdu tenk√Ĺ, mus√≠ se sund√°vat opatrn√¨.
- tro¬Ļku mi chyb√≠, ¬ĺe p√łi pos√≠lan√≠ dat p√łes BT se nezobrazuje ¬ĺ√°dn√° indikace (krom√¨ ikonky), n√¨kter√© aplikace p√łeposlan√© z jin√©ho telefonu p√łes BT p√≠¬Ļ√≠, ¬ĺe nejdou nainstalovat, proto¬ĺe nejsou ur√®eny pro tento telefon
- prozat√≠m jsem se setkal s 1n√≠m seknut√≠m p√łi p√łehr√°v√°n√≠ hudby
- ov¬Ļem z√°va¬ĺn√¨j¬Ļ√≠ v√¨c je ta, ¬ĺe v¬ĺdy, kdy¬ĺ jsem telefon m√¨l telefon v ruce ( 2x ) vypadnul mu sign√°l a zp√¨t ¬Ļel vr√°tit jen restartem (vodafone brand)

... √®ili nechci p√łedb√≠hat, ale vypad√° to na rekla√®ku  :-[ Co mysl√≠te?


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: verbatim 25. BÝezen 2009, 11:35
Pokud by nepomohlo p√łehr√°n√≠ FW, pak asi ano... Ale osobn√¨ bych se pod√≠val po jin√©m kousku od SE, kde budou pln√¨ funk√®n√≠ t√©mata, tak jak si √®lov√¨k u SE zvykl,kde se vyskytuje menu √®innost√≠ a kde si mohu nastavit zkratky takov√©, jak√© s√°m uzn√°m za vhodn√©. O indikaci pos√≠l√°n√≠ √®ehokoli p√łes bluetooth ani nemluv√¨.

No a z W810i, nebo kdybych m√¨l jako hlavn√≠ telefon nap√ł. W800i - bych nep√łech√°zel  na W302...

By m√¨ zaj√≠malo, jestli je toto SE p√ł√≠mo od SE, nebo je to Sagem se zelen√Ĺm logem.. Nev√≠te n√¨kdo?


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: ◄DaveBury► 25. BÝezen 2009, 12:02
Ja bych nanej take nepresel.

Je to pro cloveka, ktery mel kriteria 2500,- (ne dovozovka) , walkman, fotak vyhodou, ne joystik nejlepe a hlavne design, pokudmozno bily... Cili pokud nebude vypadavat signal, tak pro danou osobu by to melo plnit svuj ucel.. Puvodni vyber byl w200i


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Hl@w@OO7 25. BÝezen 2009, 15:02
Tak t√¨ch chyb sem na¬Ļel docela dost:
1)Telefon nep√łijme jar soubory poslan√© p√łes bluetooth
2)Pevnì nastavené zkratky
3)Lenost telefonu
4)Nejdou p√łid√°vat nov√Ĺ sch√©mata
5)Nic moc sluchátka v balení
6)Pomal√© p√łet√°√®en√≠ videa
7)Nekvalitn√≠ kl√°vesnice, po t√łech m√¨s√≠c√≠ch pou¬ĺ√≠v√°n√≠ m√°m o¬Ļoupanou √®ty√łku, p√¨tku a ¬Ļetku, ty co hodn√¨ hrajou hry budou m√≠t to sam√Ĺ.
8)Z√°znam zvuku jen 30 vte√łin
9)M√©n√¨ kvalitn√≠ fo¬Ľ√°k, i kdy¬ĺ na ob√®asn√Ĺ focen√≠ sta√®√≠
10)Jen jeden bud√≠k, chyb√≠ pozn√°mky, pam√¨¬Ľ k√≥d√Ļ, atd.

Ur√®it√¨ by se toho na¬Ļlo v√≠c, ale nechce se mi nad tim p√łemej¬Ļlet...
Co si naopak l√≠b√≠ je design mobilu, n√≠zk√° cena, ale znovu bych do n√¨j ne¬Ļel.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Reklamator 02. Duben 2009, 20:49
!!! POZOR D√ôLE¬ģIT√Č !!!

V√®era se mi po t√©m√¨√ł 2 m√¨s√≠c√≠ch poda√łilo vyreklamovat - vr√°tit Sony Ericsson W302, kter√Ĺ vykazoval z√°vadu popisovanou v prvn√≠m p√ł√≠sp√¨vku. Stru√®n√¨ √łe√®eno - tento MT se zejm√©na p√łi p√łejezdu z m√≠sta na m√≠sto (√®asto), ale i p√łes noc na pracovn√≠m stole (m√©n√¨ √®asto) s√°m odpojil od s√≠t√¨ a nepomohlo nic jin√©ho ne¬ĺ vypnout a znovu zapnout, aby se op√¨t p√łipojil k s√≠ti. Nikdy nevydr¬ĺel pod sign√°lem d√©le ne¬ĺ 8,5 hodiny. Koupil jsem ho v b√¨¬ĺn√©m internetov√©m obchod√¨. Prok√°zat tuto z√°vadu bylo pro mne t√©m√¨√ł nadlidsk√© √ļsil√≠, ale bylo na¬Ļt√¨st√≠ korunov√°no √ļsp√¨chem, d√≠ky servisn√≠mu st√łedisku brn√¨nsk√© firmy MIDOS a n√°sledn√¨ servisn√≠mu st√łedisku pra¬ĺsk√© firmy GSMOBILE. Tento mobil uvedla do sv√© nab√≠dky firma VODAFONE (d√ł√≠ve OSKAR), kterou i j√° u¬ĺ√≠v√°m ji¬ĺ od jej√≠ho vzniku a dosud k pln√© spokojenosti. Nedalo mi dnes a ¬Ļel jsem se na tento mobil zeptat do prodejny VODAFONE. Prvn√≠, co m√¨ zarazilo, byla skute√®nost, ¬ĺe mobil zmizel z v√Ĺloh v¬Ļech obchod√Ļ VODAFONE. Odpov√¨√Į prodava√®ky si dovol√≠m odcitovat: "Ano, tento MT m√°me v nab√≠dce, ale prod√°v√° se pouze v √ąech√°ch, na Morav√¨ nyl sta¬ĺen z prodeje, proto¬ĺe n√°hodn√¨ ztr√°c√≠ sign√°l. V sou√®asn√© dob√¨ √®ek√°me na novou verzi softwaru (z√łejm√¨ myslela firmware), kter√° uvedenou z√°vadu odstran√≠. Pokud jej chcete zakoupit, mus√≠te vy√®kat".  Snad v√°m n√¨komu tato zpr√°va pom√Ļ¬ĺe p√łi √łe¬Ļen√≠ probl√©m√Ļ. Hl√°¬Ļen√≠, kter√© mobil d√°v√° p√łi poru¬Ļe je "¬ģ√°dn√Ĺ sign√°l s√≠t√¨" a to i v p√ł√≠pad√¨, ¬ĺe stoj√≠te v Brn√¨ na centr√°ln√≠m n√°m√¨st√≠ Svobody nebo u Hlavn√≠ho n√°dra¬ĺ√≠. O nep√ł√≠jemnosti ztracen√Ĺch hovor√Ļ, pozd√¨ do¬Ļl√Ĺch SMSek asi nikomu nic √ł√≠kat nemus√≠m.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: ◄DaveBury► 02. Duben 2009, 21:55
Ano pred koupi nam taky bylo rikano, ze telefon byl docasne stazen k vuli technickym problemum (z e-shopu vodafone), posleze ho vratili, ovsem firmware asi jeste neaktualizovali...


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Reklamator 02. Duben 2009, 22:11
Je¬Ļt√¨ bych r√°d uvedl, ¬ĺe jsem tento mobil nekoupil u VODAFONE, ale v b√¨¬ĺn√©m internetov√©m obchod√¨ v Brn√¨ s kamenou prodejnou - v√Ĺdejem zbo¬ĺ√≠ a to v prosinci minul√©ho roku - k v√°noc√Ļ - jako d√°rek - to byla ostuda.... Nev√≠m, jestli se chyba projevuje i u ostatn√≠ch oper√°tor√Ļ, ale p√łipad√° mi neseriozn√≠ od v√Ĺrobce, ¬ĺe tuto skute√®nost nesd√¨lil b√¨¬ĺn√Ĺm prodejc√Ļm. V√®era mi W302jka byla nab√≠zena v√Ĺm√¨nou, co¬ĺ jsem samoz√łejm√¨ odm√≠tl. Dal¬Ļ√≠ varianta samoz√łejm√¨ je, ¬ĺe o tom prodejce v√≠ a vesele tento mobil prod√°v√° d√°l. Mimochodem, p√łi proch√°zen√≠ Internetu jsem na¬Ļel, ¬ĺe nov√Ĺ firmware je pro W302jku u¬ĺ k dispozici, datum vyd√°n√≠ je 19. b√łezen 2009. Bylo tam i n√¨jak√© k√≥dov√© ozna√®en√≠ - RB0... nebo tak n√¨jak. Je mi ale divn√©, ¬ĺe by mi mobil nespravili ani po √®tvrt√© reklamaci p√łehr√°n√≠m firmwaru.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Hl@w@OO7 03. Duben 2009, 06:20
Mno, tak j√° ho m√°m cca 3 m√¨s√≠ce a od s√≠t√¨ se mi je¬Ļt√¨ nikdy neodpojil. Jen tak jednou za m√¨s√≠c zamrzne, na 20 vte√łin b√≠lej displej, ale to m√¨ zas tak netr√°p√≠.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Job 03. Duben 2009, 06:39
Asi tu z√°vadu nemaj v¬Ļecky, mo¬ĺn√° jen n√¨jak√° v√Ĺrobn√≠ s√©rie. Taky nep√≠¬Ļe¬Ļ kde bydl√≠¬Ļ, podle toho co tu √®tu to d√¨l√° jen na Morav√¨. Cel√Ĺ je to n√¨jak√Ĺ divn√Ĺ, proto¬ĺe mi p√łijde nenorm√°ln√≠ aby BTSky byly jin√Ĺ na Morav√¨ ne¬ĺ v √ąech√°ch.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Hl@w@OO7 03. Duben 2009, 14:46
Hmmm bydlim v severních èechách-->Liberec.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Reklamator 03. Duben 2009, 17:30
Ud√¨lej si v√Ĺlet na Moravu  :) !! A bude¬Ļ v√¨d√¨t hned  :) .


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Hl@w@OO7 04. Duben 2009, 09:14
Tak tam se mi zrovna nechce, nehled√¨ na to ¬ĺe bych u¬ĺ do w302 nikdy ne¬Ļel.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: ◄DaveBury► 25. Kvžten 2009, 12:34
Tak¬ĺe vypad√° to, ¬ĺe Vodafone nen√≠ schopen vy√łe¬Ļit probl√©m s vypad√°v√°n√≠m sign√°lu.

√ąili hned po prvn√≠ reklamaci sami nab√≠zej√≠ vracen√≠ pen√¨z...


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Hl@w@OO7 25. Kvžten 2009, 17:48
OMG, taky by mi moh zaèít vypadávat signál, aspoò bych se ho zbavil...


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: ◄DaveBury► 25. Kvžten 2009, 18:02
Jestli ho mas od Vodafone, tak se projed do OV treba, behem cesty ti vypadne signal, ukaz jim to a vyreklamuj. Respektive pokud opravdu vsechny w302 vypadavaji, tak to defacto muzes reklamovat s tim, ze ztraci signal...


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Konishua1 27. Kvžten 2009, 06:54
Prosim vas a signal vypadava aj kdyz mate o2???Prosim specha :'( :'(


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Pingoo 28. Kvžten 2009, 14:52
Tak j√° to bohu¬ĺel mus√≠m potvrdit. V √ąech√°ch bez probl√©m√Ļ, dr¬ĺ√≠ jak ¬ĺidovsk√° v√≠ra, ale p√łi v√Ĺletu na v√≠kendovou Ji¬ĺn√≠ Moravu mi ka¬ĺdou chvilku vypadl sign√°l a ... restart. Nejsp√≠¬Ļ tam nezvl√°d√° p√łechod z jedn√© BTS na druhou. Odpov√≠d√° to na¬Ļemu je¬ĺd√¨n√≠ na kolech.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Pingoo 28. Kvžten 2009, 14:54
Jen doplním: Vodafone.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Ganimed 25. Srpen 2009, 17:48
Jsem to umazal, toto je forum o mobilech a ne satelitnich maniaku.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: Pr√Ą¬Ļ√Ö¬Ľzkumn√Ą‚Äö√ā¬≠k 20. Listopad 2009, 14:33
j√° m√°m w302 a jsem u t-mobile a nikdy se mn√¨ nestratil sign√°l,ale ¬Ļtve m√¨ ¬ĺe mi tady nejede opera mini, nevite o jin√©m prohli¬ĺe√®i kter√Ĺ by mn√¨ jel?


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: A.Patek 01. Prosinec 2009, 17:57
jak se u tohohle mobilu aktualizuje firmware, kdy¬ĺ SE update pro n√¨j nen√≠? (pokud to teda de?) a je pro n√¨j n√¨jak√° varianta PCSuite?

pro√® j√° si za tu K770i nep√łiplatil....


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: v6ak 02. Prosinec 2009, 16:03
A.Patek: No mo¬ĺn√°  by ¬Ļel update FW u prodejce, doma ale asi t√¨¬ĺko.

Pr√Ą¬Ļ√Ö¬Ľzkumn√Ą�√ā¬≠k: Divil bych se, kdyby tam Opera mini rozjet ne¬Ļla. Trojkovou verzi jsem rozjel i na Nokii 3120. (Pravda, byla kv√Ļli sek√°n√≠ a "Nedostatek pam√¨ti" n√¨kdy je¬Ļt√¨ nepou¬ĺiteln√¨j¬Ļ√≠ ne¬ĺ vestav√¨n√Ĺ prohl√≠¬ĺe√®.) A divil bych se, kdyby na W302 ne¬Ļla rozjet √®ty√łkov√° (4.2). Jak se projevuje to, ¬ĺe to "nejde"?


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: obluda zelen√° 04. Prosinec 2009, 16:02
jak se u tohohle mobilu aktualizuje firmware, kdy¬ĺ SE update pro n√¨j nen√≠? (pokud to teda de?) a je pro n√¨j n√¨jak√° varianta PCSuite?

pro√® j√° si za tu K770i nep√łiplatil....

Firmware u nìho aktualizovat nejde. Maximálnì v servisu. PC Suite ani nic podobného pro nìj taky není.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: miva 17. BÝezen 2010, 23:17
Tak prvn√≠ probl√©m co se objevil na W302: Talefon se tva√ł√≠ jako ¬ĺe v¬Ļechno funguj√ę norm√°ln√¨ ale nejde volat ani p√ł√≠mat hovory po t√¨chto akc√≠ch se v¬ĺdy kousne a vyhled√°cv√° s√≠¬Ľ. Koukal jsem ¬ĺe tenhle model nepodporuje aktualzaci sw tak ho budu muset d√°t do servisu, zkou¬Ļel jem i jin√© sim ale bez √ļsp√¨chu


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: miva 30. BÝezen 2010, 13:43
Nov√Ĺ probl√©m hrozn√¨ sk√ł√≠pe a k√ł√°pe hl. repr√°√®ek >:(  Nefunguj√≠ s t√≠m sluch√°tka s ovl√°d√°n√≠m na kabelu


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: v6ak 30. BÝezen 2010, 17:21
Ot√°zka je, jestli ta sluch√°tka maj√≠ b√Ĺt v√Ļbec podporov√°na t√≠mto modelem.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: miva 01. Duben 2010, 11:08
Asi ne , zkus√≠m n√¨kde si p√Ļj√®it n√¨co z t√©to platformy a vyzkou¬Ļ√≠m to


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: v6ak 01. Duben 2010, 11:48
Zkus sp√≠¬Ļ hledat n√¨co jako hpm-82 site:sonyericsson.com (http://www.google.cz/search?hl=cs&client=firefox-a&hs=sVI&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&q=hpm-82+site%3Asonyericsson.com&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=) (podle modelu sluch√°tek) a pod√≠vat se do compatible phones.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: HUdasp 01. Duben 2010, 12:14
To urèitì nepude. Tyhle Sagem modely nestojí za nic.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: sasanka7 16. Listopad 2010, 12:48
ahoj, mam SE W302, sla jsem reklamovat pam. kartu, je pry v poradku, kdyz ji dam do mobilu, zapnu ho - zamrzne... prodejce te karty rekl, ze je problem v telefonu, ze potrebuje preinstalovat software, Update service pri tom vubec tento telefon nepodporuje... :-o novou pametovku se mi kupovat nechce, jeji reklamaci mi nechteji uznat :-(( takze co s tim mam delat?? Dekuji. Pripadne jestli mi poradite kde se zeptat ;)...


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: v6ak 16. Listopad 2010, 14:15
Pokud pot√łebuje¬Ļ p√łehr√°t firmware, tak asi jedine v servisu.


NŠzev: Re: W302 - probl√©my, chyby, obecn√¨
Autor: HUdasp 16. Listopad 2010, 18:50
Zam√¨√łil bych se na tu kartu - n√¨jak se mi nepozd√°v√° v√Ĺmluva prodejce. Zkus j√≠ nacpat do jin√©ho telefonu a naform√°tovat.



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. VĻechna prŠva vyhrazena.