Frum SEMania.cz

Ostatní telefony => Ostatní modely => Tma zaloeno: Capa 27. Leden 2009, 21:27



Nzev: výmìna mikrofonu na SE v630i-k618i
Autor: Capa 27. Leden 2009, 21:27
Pls, nemáte  nìkdo zku¹enost s výmìnou reproduktoru na tomhle:http://www.mobilmania.cz/Katalog-mobilu/sc-63-c-1-ci-7700/default.aspx (http://www.mobilmania.cz/Katalog-mobilu/sc-63-c-1-ci-7700/default.aspx) modelu ???

Je tam ten mikrofon pøipájený? Nerad bych jej nadobro utrhl...
(http://twister.rajce.idnes.cz/SE_V630i_-_vymena_mikrofonu/images/v630i.JPG)

Proto¾e ten nový zmetek je na dva malé kontakty, které rozhodnì nevypadají, ¾e by se mìly pájet. Jsou to dvì malé pru¾inky jako na klasické vsazení a jen dotyk...


Nzev: Re: výmìna mikrofonu na SE v630i-k618i
Autor: M.Èermák 27. Leden 2009, 21:32
Jasne ze se to nikdy nepaji.


Nzev: Re: výmìna mikrofonu na SE v630i-k618i
Autor: Capa 27. Leden 2009, 21:36
To si taky myslim. Nebo spí¹ tu¹ím teda...
Ale kdy¾ ten originál co tam je dr¾í na tom ti¹»áku jako èert, tak bych jej nerad nenávratnì utrhnul.


Nzev: Re: výmìna mikrofonu na SE v630i-k618i
Autor: M.Èermák 27. Leden 2009, 22:19
Sory ja si tu fotku moc neprohlizel.todle vypada spis jako pripajeny ikdyz mam zkusenosti ze plno mobilu (vlastne vsechny co jsem rozebiral) mely repro i mikrak oddelene.Spis bych to sam nedelal,jestli je to fakt pripajeny tak bys to musel delat mikropajkou a navic ty kontakty asi budou pod tim tak se tam asi tezko dostanes..podle me to je na 80% pripajeny.


Nzev: Re: výmìna mikrofonu na SE v630i-k618i
Autor: ROFUS 25. Bezen 2009, 15:13
je tam na 100% pripajeny ale nevim jestli je to jeste aktualni  ;D


Nzev: Re: výmìna mikrofonu na SE v630i-k618i
Autor: quick 09. Z 2009, 17:56
Ahoj,
rezek parádní...
Prosim»a,chcu sa optat jak jsi dopadl s výmìnou mikrofonu na V630. Zrovna to taky øe¹im, nìjak mì pøestalo byt sly¹et - pùvodní jsem ji¾ urval, moc nechtìl, ale nakonec povolil :) . Teï tam zkou¹ím dat nový, ale vùbec nevim co má byt s èím spojené. Na první pohled sa mi to zdálo byt jasné - støed spojit se støedvým kontaktem a okraj s krajním plochým kontaktem. Jen¾e kdy¾ to zkou¹im tak nìkdy funguje a nìkdy ne, podle toho jak s ním pohnu a jak na potvoru kdy¾ ho dám na pevno tak zrovna nefunguje, ale kdy¾ zapnu nahrávání a jen na zkusmo s ním pohybuju po tych kontaktoch tak to chvilama funguje.
Za jakoukoliv pomoc dìkuju



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Vechna prva vyhrazena.