Fórum SEMania.cz

Ostatní telefony => T610/630/Z600 => Téma zalo¾eno: Cybe 27. Èerven 2008, 05:35



Název: Japon¹tina v T630
Autor: Cybe 27. Èerven 2008, 05:35
Ahoj, mám takový problém, chtìl bych si zmìnit jazyk v mobilu na japonskej, jen¾e tam není a nikde na netu sem ho nena¹el ke sta¾ení. Jen pro upøesnìjí, chci jen zmìnit texty v mobilu, ale smsky abych psal normánì èesky.
Dìkuju


Název: Re: Japon¹tina v T630
Autor: Farley 27. Èerven 2008, 09:00
Tak¾e Luká¹i.  ;D

Implicitne mas v telefonu lokalizaci EMEA 2 (opravte me nekdo). To je stredni evropa.
Protoze ale T630 je telefon star¹í jak K750, budes potrebovat servisni nadobicko a samozrejme nekde sehnat japonskej flash. To s ceskejma znakama v editoru by byl dlasi problem, nevim jak se siri flashe, takze tezko rict jestli by se s tim dalo nak sachovat.

Asi bych ti poradil kontaktovat technickou podporu SEManie, ale pac te znam osobne, tak to radsi ani nedelej. ;D


Název: Re: Japon¹tina v T630
Autor: Cybe 27. Èerven 2008, 09:13
A ¹lo by ty texty nìjak editovat? ®e bych napø. místo slova "Hovory" dal ty znaky. Nebo mì je¹tì napadá, stáhnout nìjakej japonskej OS pro mùj mobil. To by se zas nemìlo tak li¹it ne?


Název: Re: Japon¹tina v T630
Autor: Farley 27. Èerven 2008, 09:17
Jo je hodne for o tuningu, ale aby ti to vubec podporovalo ty znaky, potrebujes jejich FW. A jestli japonsky FW obsahujou i latinku, tak to ti nepovim. Ale tak AJ by snad mit meli pri nejhorsim.

...akorád tì obdivuju ze na to mas vubec energii. :-D



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. V¹echna práva vyhrazena.