Fórum SEMania.cz

Ostatní telefony => Telefony řady Z => Téma založeno: milos.solim 13. Duben 2008, 22:33



Název: Z610 po aktualizaci neni CZ
Autor: milos.solim 13. Duben 2008, 22:33
Ahoj
tak jsem to pohnojil.. :'(
Update Service mi "vymazal" cestinu..
ted mam R1KH001_CHINA
co ted?

dekuji za jakekoli info a pomoc..


Název: Re: Z610 po aktualizaci neni CZ
Autor: VaRo 13. Duben 2008, 22:46
Možností je několik:

1. Jsi-li zručný, použij XS++
obdobný problém řeší kolega v tomto vlákně:
http://forum.semania.cz/index.php?topic=16757.0 (http://forum.semania.cz/index.php?topic=16757.0)

tam najdeš všechny potřebné informace. main, fs a custum stáhneš z http://www.iprotebe.cz/ (http://www.iprotebe.cz/)

2. Nebo servis ve tvém okolí

3. Nebo bývalá technická podpora semanie

P.S. - Pokud bys nemohl stáhnout požadované soubory, dej vědět, na Z610-ku je mám...  ;)


Název: Re: Z610 po aktualizaci neni CZ
Autor: Freeeman 05. Srpen 2008, 21:04
Mate Firmware k Z610i ? Privezl jsem si tento mobil zadarmo z Anglie, ale je blokovany. A nedari se mi nijak odblokovat, prehral jsem v SEtool Firmware na nejaky korejsky s Anglictinou, ale stejne to SIMku nesezere. Nevite neco k tomu, pripadne cesky Firmware. Dik


Název: Re: Z610 po aktualizaci neni CZ
Autor: FilipLudvik 05. Srpen 2008, 21:10
nutny odblok + flash. zkuste si problematiku lepe precist nebo mohu ukony provest ja na dalku


Název: Re: Z610 po aktualizaci neni CZ
Autor: Freeeman 05. Srpen 2008, 21:30
Mno vzdycky jsem si myslel ze firmware prepise vse i blok. Teda aspon u stareho Siemense to tak fungovalo, co tedy je jeste potreba ? BTW muzete na dalku ? A jak resp. co k tomu potrebujete?



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.