Fórum SEMania.cz

Ostatní telefony => Tipy a triky => Téma založeno: KamilxP 07. Leden 2007, 23:27



Název: Tlačítko Internet K800
Autor: KamilxP 07. Leden 2007, 23:27
Lze u SE K800 nějakým způsobem změnit nastavení tlačítka Internet tak, aby se nezpouštěl internetový prohlížeč ale něco jiného??? zkoušel jsem hledat, ale nic jsem nenašel, pokud to tu někde je tak se omlouvám.


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: SBDer 08. Leden 2007, 09:17
Měnit funkci on-line tlačítka šlo naposledy u K700i, u nových telefonů to bez zásahu do FW nesvedeš... Já občas, když třeba telefon někomu půjčuji, to dělám tak, že mám v menu nastavení vytvořený prázdný internetový profil a ten zvolím jako aktivní, tím pádem znemožním přístup k netu a současně ochráním své peníze před nešikovnými prsty  :)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: tifar 09. Leden 2007, 20:03
no teda neviem ci mas na mysli to krpate nalavo nad jednotkou,ale ak ano tak ja to mam bez problemov nastavene na akukolvek stranku chcem. urobil som to tak,ze som isiel cez to male tlacitko naproti a zadal som ZALOZKY/ZALOZKY.Das kurzor na tebou zvoleny link a cez DALSI tuknes na NASTAVIT AKO DOMOVSKU STRANKU...tak..


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: garfield001 09. Leden 2007, 20:36
2tifar: To máš sice pravdu, ale tady se mluví o možnosti přiřazení jiných funkcí.
U K700i jsi tlačítku pro wap/internet mohl přiřadiit např funkci napsat novou zprávu SMS, MMS a mnoho jiného. A to jak správně řká SBDer od dob K750i nelze.  ;)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: tifar 10. Leden 2007, 20:31
jaaaaaaaaaaajjj...uz rozumiem...inak vobec nechapem,preco vam to tlacitko nahana taky strach.Ja tam mam nastavenu wap adresu,kde sa hned dozviem kolko minut este z pausalu mam,kolko free dat a kolko nad ramec pausalu.Vyborna a pouzitelna vec.


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Lala 10. Leden 2007, 23:18
No právě a za to připojení na Wap už platíš a když se ti to stane nechtěně, tak nic moc ne?


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: tifar 11. Leden 2007, 19:01
No právě a za to připojení na Wap už platíš a když se ti to stane nechtěně, tak nic moc ne?

aha...uz ti rozumiem.u nas to je inak...


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: KamilxP 12. Leden 2007, 17:40
díky všem, udělal jsem  " hluchý " profil a funguje to ;-) i když je to tlačítko nevyužité, alespoň neplatím :D


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: killick 15. Leden 2007, 20:04
jsem asi lamka, ale nejde mi to nějak nastavit. Mohl bych poprosit o přesnější vysvětlení??? I když nastavím neexistující www,tak mi to stejně odešle bajty... :-(
Díky moc :-*


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: SBDer 15. Leden 2007, 21:47
Nastavení->Připojení->Nastavení internetu->Profily pro internet->Nový profil->Název (napiš tam cokoli a OK)->Připojit pomocí->Nový účet->Připojení PSD->napiš jakékoli jméno->Pokračovat->Uložit (nic už nepiš, nevyplňuj, jen to ulož)->“Byl vytvořen nový datový účet PSD“->Vybrat (vybereš ten nový, samozřejmě)->Uložit (budeš zpět v položce Nový profil a dáš jen Uložit, nic už nevyplňuješ)->“Nový profil vytvořen“->odklikneš si jej a hotovo. Jednoduché jako facka  ;)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: killick 16. Leden 2007, 08:16
Udělal jsem to přesně, jak jsi napsal. Ale když zmáčknu pravé horní tlačítko (mobil mám od O2), čili O2 active, tak mi to stejně přepošle nějaké ty bajty....


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: SBDer 16. Leden 2007, 12:45
Potom bude asi problém v customizaci O2, s tím nejspíš nic nenaděláš...  :-\


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: killick 16. Leden 2007, 13:52
no způsob by byl, a to že jsem smazal všechny připojení...pak se nic nenačetlo....  ::)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: SBDer 16. Leden 2007, 14:56
No pokud se nehodláš vůbec nikdy připojovat k internetu...  :o


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: killick 16. Leden 2007, 15:55
nastavení je na netu. To jsem si nastavil. A připojovat k internetu se nehodlám. Maximálně posílání MMS.Ale to jsem už hodně dlouho žádnou MMS neposílal...


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: YAMATO 16. Leden 2007, 20:50
Škoda, že toto tlačítko nelze nastavit na Operu Mini místo Net Frontu.


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: garfield001 18. Leden 2007, 10:49
Škoda, že toto tlačítko nelze nastavit na Operu Mini místo Net Frontu.
Jo to by bylo super (nastavit net tlačítko na OM), ale nastavit javu k tlačítku nešlo ani u K700i.
No budem si asi muset počkat až bude Net Front na stejné úrovni jako OM.


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: DavesMan 18. Leden 2007, 11:40
Úpravou ve FS by to možná šlo ne? Co Filipe....  ::)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: letadlo 09. Únor 2007, 15:20
Úpravou ve FS by to možná šlo ne? Co Filipe....  ::)
Doporučuji nahrát poslední customizaci vodafone, docela jsem s ní i spokojen. Levému tlačítko kde je normál net je udělané zelené tlačítko na přijetí hovoru či na vstup do seznamu posledních hovorů a to pravé je červené tlačítko na ukončení hovoru. U java aplikací jeho stiskem vyběhne menu ukončení nebo minimalizace. Takže celkem v pohodě. Na net musím z menu.  :)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: DavesMan 12. Únor 2007, 09:44
No to je hodně velká blbost aby si lidi nechávali nahrát ten paskvil od VF CZ...


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: letadlo 12. Únor 2007, 10:18
No to je hodně velká blbost aby si lidi nechávali nahrát ten paskvil od VF CZ...
Co na to říct - je to věc názoru, ale je na to tady extra vlákno někde. Něco je u custom horšího (třeba tlačítko činností) ale něco lepšího zelené/červené sluchátko místo spouštění wapu) Otázkou je, že popisek na klávesách tim přehráním softwaru nezmění ani ten kdo z customizace utíká a ani ten kdo na ni přejde  :( Jiná talčítka původní či se sluchátkama - asi sehnat nelze, stejně jako mi nikdo nevrátí logo Cybershot pod displayem místo Vodafone - což by bylo určitě hezčí  :'( )


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: pogo 20. Únor 2007, 18:44
No je pravda, že sem měl customizaci VFN, nějak jsem si na ni zvyknul a teď po flashnutí na generic verzi jenom koukám a objevuju věcí...
Každopádně si budu muset znova zvyknout na přijetí/zavěšení hovoru horníma tlačítkama, jak jsem byl zvyklej u T610 - nějak mi ten customizovanej
FW vlezl do rukou a bude to chvilku trvat, ale zvyknu si... :D
Jinak opravdu neexistuje něco co mi fungovalo na T610, že šlo nějakym způsobem nastavit výchozí stránku, která mě nasměrovala přímo do SMS???


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: garfield001 20. Únor 2007, 18:52
Dej si SMS do zkratek. Já to mám např. joy doleva.  ;)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: pogo 21. Únor 2007, 09:22
jj, zkratky mam vyřešený - sms doleva, profily doprava, nahoru stav telefonu, dolu seznam :-)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: DavesMan 21. Únor 2007, 09:35
Zkratka na profily je IMHO zbytečná, protože u SE konečně okopčili Nokii (krátký stisk tlačítka power).


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: pogo 21. Únor 2007, 09:54
DavesMan::JJ, to vim, ale každopádně já jsem zvyklej z předchozích SE na nastavení profilu pomocí joye - je to pro mě pohodlnější:)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: SBDer 21. Únor 2007, 12:58
2 pogo - stav telefonu máš krátkým stiskem tlačítka hlasitosti, proč to dávat i na joy?


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: pogo 21. Únor 2007, 13:29
taky vim, akorát jak už jsem psal - jsem pohodlnej a zatim mě jiná funkce nenapadla - tak abych to měl alespoň zaplněný 8)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Dza 23. Únor 2007, 12:30
Ja Ti poradím. Čo takto tých 5 budíkov... Super vec. Ináč toho tlačidla net je škoda keď v menu činností sú záložky. Walkman séria to má vyriešené ale mňa by potešilo okrem spomínanej Opery napr taký mail klient... 


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: letadlo 23. Únor 2007, 13:56
Ono i ten seznam na joyi je zbytečný, protože stačí déle podržet tlačítko číslic a přejde rovnou na písmeno seznamu.  ;D

Já tam mám < organizér , >  SMS,  dolů - záznam zvuku, nahoru - kalkulačka


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: eja 29. Duben 2007, 13:19
...jak to zjistíš? Když nemyslím až z faktury...


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: qwe91 26. Červen 2007, 09:32
mna by zaujimalo, co by sa nedalo nejako nastavit na to tlacitko nejaka ina funkcia...najradsej by som bol, keby sa dala nastavit na nejaku aplikaciu...
viem ze ako domovska stranka sa da nastavit hocijaky subor v mobile.. aj som si nastavil mp3 aj video.. ale aplikacia mi na tom akosi nejde..

skusal som file:///card/system/ams/nazovaplikacie.jar
aj file:///card/games/nazovaplikacie.jar

inac chcem sa este spytat, ci neviete na co su sobre subory v card/system/ams/java/db ???
predpokladam ze ide o nejake pomocne subory pre java subory.. ale rad by som to vedel presne...
diky :)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Pavlatko 24. Červenec 2007, 10:57
mna by zaujimalo, co by sa nedalo nejako nastavit na to tlacitko nejaka ina funkcia...najradsej by som bol, keby sa dala nastavit na nejaku aplikaciu...
viem ze ako domovska stranka sa da nastavit hocijaky subor v mobile.. aj som si nastavil mp3 aj video.. ale aplikacia mi na tom akosi nejde..

skusal som file:///card/system/ams/nazovaplikacie.jar
aj file:///card/games/nazovaplikacie.jar

Tak tenhle problém dnes řeším taky a tak jsem vyhledal zatím jen toto vlákno. Na nastavení jakéhokoliv souboru v mobilu či kartě jako domovské stránky, na to jsem došel taky, ale na tu aplikaci ne. Chtěl jsem si nastavit Operu Mini 4 beta aby se mi spouštěla po stisku tlačítka internet, ale nejde mi to. Zkoušel jsem nastavit všechny soubory které mají v názvu Opera_Mini_4_beta ale bez úspěšně... :-/


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Sirka 23. Srpen 2007, 19:33
Mě to u aplikace problikne bile,ale uz mi to nepise to POZADOVANA STRANKA OBSAHUJE CHYBUU atd..,ale aplikace se stejně nerozeběhne fakt už nevim. :-\.              Dokazal to už někdo spustit aplikaci pres tlacitko internetu ??


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Ed 23. Srpen 2007, 20:08
Podle mě prostě nepůjde tlačítku přiřadit java aplikace, i když bych to také uvítal, ale využívám tlačítko alespoň na rychlé otevření různých textových souborů./ studentům to může posloužit, jako okamžitý přístup k taháku, který si vytvořili v Pc, nebo v nějakém editoru v mobilu  ;D Nebo někdo si tam může hodit rozvrh a bůhví co ještě..
Já si občas k tlačítku přiřadím libovolný hudební kousek, jsem muzikant a když chci něco nastudovat a potřebuji zvolenou skladbu opakovaně slyšet, velice se mi to hodí  :) V menu činností mám profily internetu, kde lze ke každému profilu, jichž může být až deset, něco přiřadit, a to i u profilu, který mi slouží např. na MMS, nebo internet atd..jen to podle potřeby v profilech označím, což je otázka vteřin a tlačítko má hned změněnou funkci podle potřeby  ;)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Oggy1975 19. Listopad 2007, 21:33
Máte zájem na zajímavé odkazy na stahování do mobilu a to vše ZDARMA !!!! Tohle vše mnoho jiného najdete zde: *******************
Edit DavesMan: Sorry spamere, nenajdeme.


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: TomasZmuda 20. Listopad 2007, 08:16
ehm.. trošku SPAM, nemyslíš... delete..  8)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: crystal Dare 04. Září 2008, 20:01
raz som cital v jednom casopise, ze ked si nastavis v internetovom profile ako domovsku stranku (alebo miesto pristupu tusim, neviem) nejake telefonne cislo, tak ti to stlacenim tlacitka zavola na to cislo. myslim, ze to vyhodilo najprv error, ale normalne to zavolalo, ja som to tak mal na T630 starej, to bol este dochodca, teraz neviem ako to je...


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Kulych 26. Říjen 2008, 11:28
Jak už ste tady psaly  různé adresy na aplikace tak mohly by jste mi říct jaká je adresa na hudbu nebo obrázky???
Díky za odpověď.


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Mispule 14. Listopad 2008, 00:52
Pokud máš vodafone tak si nastav internet v mobilu na 6 měsíců zadarmo a kredit ti to žrát nebude. Já to nastavený mám a je to super:-)


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: pepa guest 21. Prosinec 2008, 00:05
 :)  odkaz: cz.youtube.com/watch?v=v_AJmIT1nBo


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: crystal Dare 21. Prosinec 2008, 22:38
ja to chcem!!! ako to spravim??????  :D


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Streeter 12. Srpen 2009, 09:33
asi už to tady nikoho nezajmá ale našel jsem na netu spusob jak na to tlačitko hodit NOVOU SMS stahněte si tenhle soubor http://t-games.mysteria.cz/SMS.zip (http://t-games.mysteria.cz/SMS.zip) a rozbalte ho a zkopírujte na pam.kartu do složky webpage/save_page/ potom na stavte jako domovskou stránku file:///card/webpage/saved_pages/sms.html a je to.


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: james999 10. Listopad 2010, 21:01
nemate někdo zpusob jak tim tlačitkem spustit slovník ? myslim normalni java aplikaci?


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: Michhall 13. Listopad 2010, 18:01
po aplikování patche se změní tlačítko z funkce internet na hudební přehrávač.
Viz příloha, snad je to ono

; K800 SW-R8BF003
; Media Player on Operator Key
; © MouSeX
;
;Change 47 to the following to get other functions:
;42: Play/Pause (thanks IronMaster)
;41: Videocall
;3F: Messaging
;59: Activity Menu
;1E: Power Button
;47: Media Player
;3A: Keylock
;4A: Phone Status (maybe Volume up or down, havent tested it so much)
;4D: Phone Status (maybe Volume up or down, havent tested it so much)
;
+44140000
126E20A: 3D 47


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: james999 13. Listopad 2010, 23:18
to Michhall: jaky patch jsi pouzil?


Název: Re: Tlačítko Internet K800
Autor: james999 09. Prosinec 2010, 09:08
trochu jsem hledal na google

 All patches what i have for K800 R8BF003 here --->> Attached File  K800_SW_R8BF003.rar (49.55K)
http://forums.se-nse.net/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_id=16003&s=4c6e96c34ea3911a5105ae6de64f8ed9



© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.