SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
06. Říjen 2022, 08:19

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4Gb karta v P9X0
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Autor Téma: 4Gb karta v P9X0  (Zobrazeno 27944 x)
Vargus
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: zberatel Ericssonov
Příspěvků: 23



Zobrazit profil
« v: 19. Květen 2006, 14:27 »

Zdravim vas SEmaniaci.Mam jednu otazku a to ci pojde 4Gb karta v P910i?Je nato ponuka v bazare a ja by som mal zaujem,len neviem ci mi pojde.Mate niekto skusenosti s tak velkou kartou  Cheesy?
Ak by sla,skakal by som od radosti po plafon  Grin a hlavne nevitahoval by sa na mna neaky herec z N91  Mrknutí
uložena

P900i,P910i,W900i,K800i,P990i,W950i,P990i,K810i,now W960i + MBV-100 & T39m
Golf
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 3GS 32GB
Příspěvků: 339



Zobrazit profil
« Odpověď #1 v: 19. Květen 2006, 14:37 »

Nevim o nikom, kdo to pouziva, ale podle specifikaci by to melo jit bez problemu...A nebo ma nekdo uz zkusenosti a nepochlubil se? Jinak se to trosku resilo i zde http://forum.semania.cz/index.php/topic,5710.0.html
uložena

SE P910i  (2GB SonyMSPD HS & SanDisk MobileMateMS+ & HCB-300 & HBH-200) >>> HTC Polaris (Cruise) >>> iPhone 3G 16GB >>> iPhone 3GS 32GB
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #2 v: 19. Květen 2006, 17:07 »

Kamarád mě tvrdil že na jedné výstavě viděl P910i s 10GB MS DUO Pro od SandDisku, ale nemůžu potvrdit do jaké míry je to pravda. No docela by se mě těch 10GB taky hodilo, mám jen 512MB.

Ahoj Aleš
uložena

Kapr73
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Příspěvků: 932



Zobrazit profil
« Odpověď #3 v: 19. Květen 2006, 17:38 »

karta v pecku musi byt naformatovana soub. systemem FAT16, takze vice jak 2GB fungovat (imho) nebudou
uložena
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #4 v: 19. Květen 2006, 18:45 »

karta v pecku musi byt naformatovana soub. systemem FAT16, takze vice jak 2GB fungovat (imho) nebudou
Proč by neměla jít 4GB karta naformátovat na FAT16? Jakej formát tedy by měla mít když né FAT?
uložena

Kapr73
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Příspěvků: 932



Zobrazit profil
« Odpověď #5 v: 19. Květen 2006, 19:35 »

karta v pecku musi byt naformatovana soub. systemem FAT16, takze vice jak 2GB fungovat (imho) nebudou
Proč by neměla jít 4GB karta naformátovat na FAT16? Jakej formát tedy by měla mít když né FAT?
Protoze obyc. FAT 16 neumi spravovat partition vetsi nez 2GB
uložena
ForFunCZech
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition
Příspěvků: 244



Zobrazit profil
« Odpověď #6 v: 19. Květen 2006, 23:10 »

karta v pecku musi byt naformatovana soub. systemem FAT16, takze vice jak 2GB fungovat (imho) nebudou
Proč by neměla jít 4GB karta naformátovat na FAT16? Jakej formát tedy by měla mít když né FAT?

Pak totiž jde karta zformátovat jen do FAT32
uložena

Kapr73
Redaktor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: E51 + 8GB μSD, N810 + 8GB μSD
Příspěvků: 932



Zobrazit profil
« Odpověď #7 v: 20. Květen 2006, 00:36 »

karta v pecku musi byt naformatovana soub. systemem FAT16, takze vice jak 2GB fungovat (imho) nebudou
Proč by neměla jít 4GB karta naformátovat na FAT16? Jakej formát tedy by měla mít když né FAT?

Pak totiž jde karta zformátovat jen do FAT32
to sice jde, ale v pecku fungovat nebude
uložena
peterss
Anonym
« Odpověď #8 v: 20. Květen 2006, 07:14 »

a neslo by to rozdelit pomoci 7Partition na dva oddily a naformatovat kazdy oddil na Fat 16 ?
uložena
infiniti
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 64



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #9 v: 20. Květen 2006, 07:25 »

Tu 4GB jsem do bazaru dal ja, momentalne ji nemam u sebe, ale v pondeli jdu pro ni a zkusim to nejak otestovat. Nejakej navrh jak bych to mel provict?
uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> [email protected] -> 8910i -> 6681
Ales-X
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: iPhone 5, Ericsson T20e
Příspěvků: 222



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #10 v: 20. Květen 2006, 10:29 »

Takže chlapíci, vzal jsem 20GB HDD z počítače a jentak jsem ho skusil naformátovat v P1 s win95 na FAT16 a vpořádtku to proběhlo a disk funguje, takže velikost podle mě není limitujíci,ale nevím jak to půjde u pamětové karty, takle velkou doma nemám abych to vyskoušel :-(

pro infiniti: když by jsi byl tak hodnej koukám že máš [email protected] skus tu karu do něj strčit jak si s ní poradí a pak sem napiš, dost by mě to taky zajímalo

dík Aleš
uložena

infiniti
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Příspěvků: 64



Zobrazit profil WWW
« Odpověď #11 v: 20. Květen 2006, 10:42 »

V pondeli si jdu pro tu kartu a zaroven si od kamarada pucim ctecku karet a uvidime, jestli mi to bude podporovat mobil tak tam zkusim naladovat co to da a budu testovat a podam hlaseni  Mrknutí
uložena

6681
3110 -> GF788 -> GD52 -> 3210 -> R310s -> T65 -> 6210 -> [email protected] -> 8910i -> 6681
JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #12 v: 20. Květen 2006, 11:55 »

Takže chlapíci, vzal jsem 20GB HDD z počítače a jentak jsem ho skusil naformátovat v P1 s win95 na FAT16 a vpořádtku to proběhlo a disk funguje
1. nepises, kolik Ti po formatu zbylo vyuzitelneho prostoru
2. vyssi operacni systemy umi slucovat fyzicke partitions do vetsich svazku, ktere se pro OS tvari transparente jako vetsi disk (stara bolest treba HPFS, coz je dnes uz nastesti davna historie). Nicmene jde o to, ze pri ciste 16-ti bitove adresaci NEJDE naadresovat vetsi prostor nez 2GB a pokud nepouzijes nejaky nastroj operacniho systemu, tak jsi timto na fat16 limitovan a symbian v sobe zadnou takovou obezlicku zatim neobsahuje (i napr. vetsina malych digitalu konci na velikosti karty 2giga, duved je stejny: fat16)
Jsem zvedav na test 4GB v pcku, sazim plzen na to, ze pokud ji vubec pcko precte, pujde z ni precist jenom 2GB
uložena
ForFunCZech
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE M600i Granite Black QuickShare Edition
Příspěvků: 244



Zobrazit profil
« Odpověď #13 v: 20. Květen 2006, 16:09 »

karta v pecku musi byt naformatovana soub. systemem FAT16, takze vice jak 2GB fungovat (imho) nebudou
Proč by neměla jít 4GB karta naformátovat na FAT16? Jakej formát tedy by měla mít když né FAT?

Pak totiž jde karta zformátovat jen do FAT32
to sice jde, ale v pecku fungovat nebude

já wim, nepsal sem že bude fungovat, ale že pak jde naformátovat jen na 32
uložena

JecminekMaselnik
Anonym
« Odpověď #14 v: 20. Květen 2006, 20:28 »

nebo na 2x2gb partitions, ale obe jsou to varianty nepouzitelne v pcku, takze uz dale nediskutujme
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: [1] 2 3 ... 5  Vše
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní telefony  |  Symbian UIQ2 (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: 4Gb karta v P9X0
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.042 sekund, 17 dotazů.