SEMania.cz Fórum Bazar Galerie Download E-shop Sony Ericsson

Vítejte, Anonym. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.
Nepřišel Vám aktivační email?
09. Srpen 2022, 20:53

Zadejte uživateské jméno, heslo a dobu přihlášení
Hledat:     Pokročilé vyhledávání
142431 příspěvků v 9976 tématech od 23751 uživatelů
Nejnovější uživatel: Rohit112k
* Domů Nápověda Hledat Přihlásit Registrovat
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Programy pro mobilní telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm - problemy a jejich reseni
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29 30
Poslat téma Tisk
Autor Téma: Jimm - problemy a jejich reseni  (Zobrazeno 153643 x)
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #405 v: 28. Únor 2010, 20:34 »

Ahoj, tak jsem presel z c702 na c510, nahral jimma ktereho jsem udelal z konstruktera a ktery makal na c702 stabilne, myslim verze 6 a tedka uz na c510 nechce jit, snazi se pripojit, dojede lista na changing server a konec...jeste se pokusi pres jine adresy,ale bez uspechu. operato O2, internet v mobilu zdarma, jedu jedine pres gprs, apn internet, opera mini v pohode,stejne tak vse co jde pres net. skonci to hlaskou at zkusim grps, ale to mam, zajimave...nekdo vi co s tim? diky.
uložena
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #406 v: 28. Únor 2010, 20:39 »

jeste je divny, ze mi nejde ani jedna verze jimma, icq v mobilu jde v pohode,ale jimm,to je zahada, pritom vse nastavene jako u c702, ted jen jinej mobil a konec, jen jimm nechce jit...hm
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #407 v: 01. Březen 2010, 13:05 »

Posledni dobou je to nejake nestabilni, pomalu se prihlasuje a to mam nastaveni stejne. Casto jimm sam od sebe spadne a nekdy jede v pohode i 3 hodiny vkuse.

Zkus ty ostatni servry nebo co to je umazat nech tam jen login.icq.com mel by se primarne pripojovat jen prez toto. Ostatni vyhazuji chyby. Jinak cesta je Možnosti - síť - jmeno
uložena

Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #408 v: 01. Březen 2010, 14:44 »

tak pokrok, nechal jsem jen login.icq.com, port 5190 a socket, jinak vse stejne a porad nic..tak jsem zkusil starsi ucet...a ten na poprve se prihlasil, takze novy ucet 429636... nejde a vzdy to skonci na changing server a ucet 260473... v pohode, oba ucty maji stjne heslo..takze je neco divneho..., jeste zkusim prekopat na 429...... heslo a uvidim kde je problem...zatim diky
uložena
Ganimed
Administrátor
*****
Pohlaví: Muž
Telefon: LG G7
Příspěvků: 2395



Zobrazit profil
« Odpověď #409 v: 01. Březen 2010, 15:02 »

No nevim jak to ma O2 ale mozna ze jim nejak vadi to ze pouzivas jimm kdyz icq mobile ti jede, zkus nastavit port 80 a misto socket dat HTTP, tak se jimm bude tvarit jako opera.
uložena

Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #410 v: 01. Březen 2010, 15:05 »

ok, zkusim hnedka, dam vedet, je to mozne ze jim to vadi...
uložena
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #411 v: 01. Březen 2010, 15:15 »

nic, mel jsem problem s heslem,tak jsem ho zmenil na strankach icq.com za uplne primitivni,ted mi ho bere,ale to pripojeni poradnic... takze shrnuti 429...... s primitivnim heslem nejde, ani socket 5190 ani http, vzdy se zastavi na changing server, ucet 260...... s roky starym heslem na socket 5190 naprosto v pohode, asi jsem divnej  Grin, jo zni to smesne... a ja potrebuji pouzivat ucet 429... jak naschval.
uložena
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #412 v: 01. Březen 2010, 15:27 »

jeste posledni vec, a uz na to kaslu : je divny ze se nepripojim na ucet 429...... jen z jimma v mobilu, jinak doma na qip v pohode, na centrum icq2go v pohode, na icq v mobilu v pohode, a na strance icq.com v pohode na muj profil...takze nepripada v uvahu ze by ho nekdo jinej pouzival... divny, zahada.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #413 v: 01. Březen 2010, 16:04 »

Ne,neni to uctem,jen nastavenim.pouzivej jimm 5.2 beta nebo cokoli jinyho nez jimm 6.0.tohle nema smysl resit
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #414 v: 01. Březen 2010, 16:12 »

 Smajlík zkusil jsem i 5.2 beta , i starsi, a nic, ted jsem si zalozil novy icq a v pohode...svoje stary cislo jsem zadal do googlu a naslo to kontakt na nejakou zenskou Ariadna865, takze rusim stary icq a zacinam znova, aspon procistim kontakty, no problem, vyreseno, diky.
uložena
Kosabek
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: SE Satio U1 black SDM 16GB
Příspěvků: 335



Zobrazit profil
« Odpověď #415 v: 01. Březen 2010, 16:36 »

Jo taky se mi stalo než jsem odjel v létě na dovolenou vše OK když jsem se vrátil tak mi už ICQ v PC nešlo někdo mi ho ukradl změnil přístupové údaje když dám hledat podle čísla tak to najde dokonce i mě ale přihlásit se k tomu účtu nejde.Moje chyba než jsem odjel tak jsem pozoroval že mi vypisuje že se někdo přihlásil k mému účtu z jiného PC ale nenapadlo mě změnit heslo.Nevím k čemu to někomu bylo teď ten účet stojí a je k ničemu.Všem jsem dal vědět aby si mě smazali z ICQ a zadali si noví kontakt jen hloupá dcera si tam nechala starý i noví a někdo ji ze dvakrát poslal nějakou blbost než pochopila že si to staré má smazat.
uložena

Motorola D160,D520,AMIO,2x m3888,Alcatel one touch 302,501,2x SE T630,SE D750i,2x SE K790i,SE C905,Satio U1,MMR-70,HPM-70,HPM-77,HBH-GV435a,M2-8GB,SDM-16GB,IAC-25,IDC-22,CLA-60,MPS-60,MBS-100,CDS- 65,CDS-75,SBH-600,2x SE 108i Čedar,Samsung GT 5570 Galaxi mini,2x Samsung Galaxi S I9000.
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #416 v: 01. Březen 2010, 16:45 »

jo to se stava, ja to svoje uz resit nebudu, sice se na nej dostanu,ale jen z pc, heslo jsem na nem zmenil , vymazal svoje udaje na strance icq.com a kaslu na to, jen mi to prijde divny a KLIENTEM TO NEBUDE, myslim jimm 6b.
uložena
M.Čermák
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Shiho Black+IM502+8GB & Shakira White+8GB
Příspěvků: 1350


Zobrazit profil WWW
« Odpověď #417 v: 01. Březen 2010, 16:53 »

No kdyz ti 0.6 nejede a ofic. mobilni klient jo tak proc to neni klientem?zkus taky ebuddy,ten ti pojede na 100%.navic ver nebo ne,s jimmem 0.5.2 beta mam minimalni problemy oproti 0.6,se kterym jsem se prihlasil jednou po instalaci a pak uz ne,az po dalsi instalaci,ja s tim zkusenosti mam.
uložena



Důležité články
Zkuste ELFy! elfpacky jsou pořád aktualizovány - C905
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #418 v: 01. Březen 2010, 16:59 »

protoze kdyz dam svoje stary icq cislo,tak na jimm 6b jede v pohode, jen mam problem s timhle cislem 429..., zalozil jsem si nove,hodil ho do jimma 6b a zase v pohode,zadnej problem. jimma 6b mam dele, mel jsem ho na c702 a sel v pohode, pak byl mobil v reklamaci a jimma jsem nepouzival ,koupil jsem c510, dal toho sameho klienta co byl v c702 do c510 a hups, najednou mi ten ucet nebral. to je cely muj problem . tak jsem zkusil jiny ucet, stary..ten sel, pak ten co jsem chtel, ten nesel, tak jsem zalozil novy, ten jde .
uložena
Ondráš32
Uživatel
***
Pohlaví: Muž
Telefon: Hazel
Příspěvků: 22



Zobrazit profil
« Odpověď #419 v: 01. Březen 2010, 17:07 »

sorry, klient 0.6.0,ale to je fuk asi.
uložena
Fórum SEMania.cz
   

 uložena
Strana: 1 ... 26 27 [28] 29 30
Poslat téma Tisk
Fórum SEMania.cz  |  Ostatní  |  Programy pro mobilní telefony (Moderátor: Ganimed)  |  Téma: Jimm - problemy a jejich reseni
Skočit do:  


© SEMania 2004-2007 | Powered by SMF.
© 2005, Simple Machines. Všechna práva vyhrazena.
Stránka vytvořena za 0.037 sekund, 19 dotazů.